Τετάρτη 31 Μαΐου 2017

«Ανεξάρτητοι» (;) με προνόμια! Συνεχίζουν να ασκούν διοίκηση ως Δημοτικοί Σύμβουλοι της πλειοψηφίας, ενώ δηλώνουν... αντίθετοι στη διοίκηση!

Συνεχίζουν να ασκούν διοίκηση ως Δημοτικοί Σύμβουλοι της πλειοψηφίας, ενώ δηλώνουν αντίθετοι στη διοίκηση!

Μπερδεύει η στάση κάποιων εκ των «διαφωνούντων» της παράταξης του Δημάρχου Αλμωπίας, οι οποίοι απ’ ότι φαίνεται δεν έχουν ξεκαθαρίσει μέσα τους –πόσο μάλλον στην κοινωνία- τις προθέσεις τους.

Πρώτος απ’ όλους ο Δημήτρης Βέσκος, ο οποίος δεν έχει αποσαφηνίσει αν ανήκει ακόμα στην παράταξη που τον εξέλεξε ή αν σκοπεύει να ανεξαρτητοποιηθεί με τις διαδικασίες που ορίζει ο Καλλικράτης. Και αυτό, γιατί μέχρι και σήμερα κάθεται στην καρέκλα του Προέδρου της Δευτεροβάθμιας Σχολικής Επιτροπής και ασκεί διοίκηση. Με λίγα λόγια –όπως λέει και η παροιμία, «και την πίτα ολόκληρη, και τον σκύλο χορτάτο». Και διαφωνεί, και παραμένει Πρόεδρος και μέλος της Διοίκησης του Δήμου.

Παρόμοια περίπτωση και ο Χρήστος Χουρσόγλου, ο οποίος δηλώνει ανεξάρτητος –χωρίς να έχει προχωρήσει τη διαδικασία όπως ορίζει ο Καλλικράτης, όμως συνεχίζει να έχει τα προνόμια που του δίνει η εκλογή του με την πλειοψηφούσα παράταξη. Για την ακρίβεια, είναι μέλος της Οικονομικής Επιτροπής ως Δημοτικός Σύμβουλος της πλειοψηφίας και επιπλέον συμμετέχει σε επιτροπή της ΚΕΔΕ πάλι ως Δημοτικός Σύμβουλος της πλειοψηφίας.

9 σχόλια:

  1. Καλα χαζοι ειναι; και οβεσκος πληρωνεται απο την β'θμια και ο χουρσογλου απο την κεδε
    Κανονικα πρεπει ο δημαρχος να τους δωσει ενα δρομο τουλαχιστον την βεσκο που καθεται σε καρεκλα υου δημου

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. κρίμα να έχει τέτοια προβλήματα ο Δήμος.Δεν είναι καλά σημάδια αυτά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Μόνο θέση θέλουν αυτοί ..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ας τους διαγράψει ο δήμαρχος αν έχει πολιτική μαγκιά

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Οποίος διαφωνεί με τον Δημαρχο είναι ανεξαρτητος. Δεν μπορεί να έχει δικιά του γνώμη

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. γκρεμίζουν το δήμαρχο?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ΒΕΣΚΟ ΑΧΑΡΙΣΤΕ.... ΣΑΝ ΔΕΝ ΝΤΡΕΠΕΣΑΙ. ΟΛΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΡΕΚΛΑ ΤΑ ΚΑΝΕΙΣ. ΘΥΜΑΣΕ ΤΟΤΕ ΠΟΥ Ο ΧΟΥΡΣΟΓΛΟΥ ΣΕ ΕΛΕΓΕ ΙΔΙΟΤΕΛΗ;;;; ΘΥΜΑΣΑ ΤΟΤΕ ΠΩΣ ΣΕ ΕΙΧΕ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΕΙ Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ;;;;; ΕΧΕΙΣ ΕΣΥ ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ;;;;; ΑΝΤΕ ΠΑΓΕΝΕ ΑΠΟ ΔΩ ΡΕ. ΝΤΡΟΠΗ ΣΟΥ ΒΕΣΚΟ ΔΗΜΗΤΡΗ. ΑΛΛΟΝ ΕΛΕΓΕΣ ΔΗΜΗΤΡΑΚΙ ΑΛΛΑ ΕΣΥ ΑΠΟΔΕΙΧΤΗΚΕΣ ΠΟΛΥ ΜΙΚΡΟΣ ΜΠΡΟΣΤΑ ΤΟΥ.

    ΔΗΜΟΣΙΕΥΜΑ Τρίτη, 26 Ιανουαρίου 2016:

    Ο Δήμαρχος στέλνει ξεκάθαρο μήνυμα στήριξης και προς τον συνεργάτη του Αντιπρόεδρο των Λουτρών και Πρόεδρο της Β’ Βάθμιας Σχολικής Επιτροπής κ. Δημήτρη Βέσκο, με αφορμή τις βολές του Δημοτικού Συμβούλου κ. Χρήστου Χουρσόγλου προς τον Προμαχιώτη Δημοτικό Σύμβουλο, τον οποίο δεν κατονόμασε αλλά αρκέστηκε να τον αναφέρει ως «Αντιπρόεδρο» ο οποίος όπως είπε χαρακτηρίζεται από ιδιοτέλεια και άφησε να εννοηθεί ότι κρατά «όμηρο» τον Δήμαρχο. Ο κ. Μπίνος μιλώντας στο Aridaia News ξεκαθάρισε ότι «η Δημοτική μας Αρχή έχει ενότητα και ομοψυχία». Και πρόσθεσε: «Ο Δημήτρης Βέσκος είναι ένας άξιος και εργατικός συνεργάτης μου που με την στάση του βοηθά όχι μόνο εμένα ως Δήμαρχο, αλλά και τα νεότερα παιδιά που κατέχουν τα αξιώματα με την εμπειρία του και την γενικότερη φιλοσοφία του. Εγώ προσωπικά έχω αποδείξει με την στάση μου ότι λειτουργώ με βάση τις αρχές και τα πιστεύω μου και μένω μακριά από συνδιαλλαγές. Έτσι σκοπεύω να συνεχίσω!».

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ti na ektimisi aytos o anthropos. den niwthei. mono exoysia thelei kai doxa.

      Διαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News