Πέμπτη 25 Μαΐου 2017

Κώστας Μπακογιάννης για την επίθεση κατά Παπαδήμου: «Είστε δειλοί και λίγοι»

Εκφράζει την οργή του για την τρομοκρατική επίθεση κατά του Λουκά Παπαδήμου

Με μια ανάρτηση στον λογαριασμό του στο Facebook ο Περιφερειάρχης Στερεάς Ελλάδος Κώστας Μπακογιάννης, εκφράζει την οργή του για την τρομοκρατική επίθεση κατά του Λουκά Παπαδήμου.

Όπως έγραψε χαρακτηριστικά:

«Χτυπάτε εκεί που είναι εύκολο, εκεί που η προστασία είναι ελάχιστη. Δεν σας νοιάζουν οικογένειες, άνθρωποι ή ακόμα ακόμα και η ουσία της υποτιθέμενης ευθύνης. Ένα πυροτέχνημα με αίμα. Όποιο βολεύει και είναι εύκολο. Είστε δειλοί και λίγοι. Είμαστε πολλοί κι έχουμε το δίκαιο με το μέρος μας. Στην τρύπα απ´όπου βγήκατε θα ξανασυρθείτε, γιατί δεν αντέχετε το φως. Η βία δεν θα κερδίσει. Η επίθεση στον Λουκά Παπαδήμο, απ´όπου κι αν προέρχεται, είναι μία προσπάθεια εκφοβισμού της Δημοκρατίας. Δεν θα πετύχετε. Η καρδιά μας είναι δίπλα στον πρώην πρωθυπουργό και το μήνυμα μας ξεκάθαρο: είμαστε εδώ και δεν φοβόμαστε!».

1 σχόλιο:

  1. Κωστακη οπως ειπες χτυπατε εκει που, μπορειτε με λιγη προστασια αλλα ποιους ενοεις? Εσεις εκει που χτυπατε εχουν προστασια? Κωστακη οι ζωες ειναι, ιδιες ειτε φτωχοι, ειτε πλουσιοι οπως χιλιαδες αυτοκτονιες και φονοι απο εσας που ειστε αυτουργοι ε ενα πλουσιο θυμα πηγε να υπαρξει απο την ελλαδα της κρισης ρε φιλε! Δηλαδη οι θυσιες για την κριση θα ειναι μονο απο το φτωχο λαο??

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News