Δευτέρα 22 Μαΐου 2017

Παππάς: Η κυβέρνηση απέτρεψε την καταστροφή εκατομμυρίων Ελλήνων

Ο ίδιος τόνισε πως η κυβέρνηση απέτρεψε την καταστροφή για εκατομμύρια πολίτες

Βέβαιος ότι στη σημερινή συνεδρίαση του Eurogroup θα επιτευχθεί μία συνολική συμφωνία που θα περιλαμβάνει κάποια ρύθμιση για ελληνικό χρέος, εμφανίστηκε ο υπουργός Ψηφιακής Πολιτικής Νίκος Παππάς, μιλώντας στον τηλεοπτικό σταθμό "ΑΝΤ1", υπογραμμίζοντας πως η κυβέρνηση είναι υπερήφανη γιατί κατάφερε να σταματήσει την πορεία καταστροφής για τη χώρα.

«Αυτοί που πόνταραν στο σενάριο της εκτροπής, το μόνο που τους μένει αυτή τη στιγμή είναι να αλλάξουν πλευρό και να κοιμηθούν από το άλλο, διότι και η συμφωνία έκλεισε και στο χρέος θα υπάρξει μία ρύθμιση η οποία θα βγάζει την ελληνική οικονομία από το φάσμα των ερωτηματικών για τη βιωσιμότητα του» απάντησε ο υπουργός, σε ερώτηση για το ενδεχόμενο να μην βγει "λευκός καπνός" από το σημερινό Eurogroup.
Ο ίδιος τόνισε πως η κυβέρνηση απέτρεψε την καταστροφή για εκατομμύρια πολίτες: «Για όσους εμπίπτουν στο Κοινωνικό Εισόδημα Αλληλεγγύης, για τους αυτοαπασχολούμενους που είδαν να μειώνεται η ασφαλιστική τους εισφορά περίπου 80%, για τους αγρότες που θα πληρώσουν χαμηλότερη ασφαλιστική εισφορά, για όλους όσοι θα ευνοηθούν από τα αντίμετρα».

Επισήμανε δε ότι είναι η πρώτη φορά που γίνονται δεκτά ελληνικά αιτήματα και απαιτήσεις θετικών μέτρων, εκτιμώντας πως υπάρχει ένα «σύνολο ενδείξεων» στην ελληνική οικονομία που συνηγορούν στην αλλαγή κλίματος από διεθνείς επενδυτές και εγχώριους καταναλωτές οι οποίοι «θεωρούν ότι περνάμε στη φάση της σταθεροποίησης και τη ανάκαμψης»

3 σχόλια:

  1. Το κακό είναι ότι το παλικάρι πιστεύει όλα αυτά τα παλαβά που λέει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Το κακό είναι ότι αντέχουμε ν ακούμε τα παλαβά τους!

      Διαγραφή
  2. Τελικα οντως εκει στον ΣΥΡΙΖΑ εχουν τα καλυτερα ναρκωτικα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News