Παρασκευή 26 Μαΐου 2017

Δύο μέρες θα παραμείνει στη ΜΕΘ ο Λουκάς Παπαδήμος

Οι θεράποντες ιατροί διαβεβαιώνουν πως η κατάσταση της υγείας του δεν εμπνέει καμία απολύτως ανησυχία

Ομαλά εξελίσσεται η μετεγχειρητική πορεία του πρώην πρωθυπουργού, Λουκά Παπαδήμου, που έγινε στόχος τρομοκρατικού χτυπήματος το απόγευμα της Πέμπτης, με παγιδευμένο δέμα που άνοιξε ο ίδιος στο αυτοκίνητό του.

Όπως ανακοίνωσαν το πρωί οι γιατροί, ο κ. Παπαδήμος θα παραμείνει για δύο ακόμη εικοσιτετράωρα στην Μονάδα Εντατικής Θεραπείας, για προληπτικούς λόγους, εξαιτίας του τραύματος που φέρει στον δεξί του μηρό.

Οι θεράποντες ιατροί διαβεβαιώνουν πως η κατάσταση της υγείας του δεν εμπνέει καμία απολύτως ανησυχία ούτε αντιμετωπίζει κάποιο πρόβλημα με την όραση ή την ακοή του.

Μάλιστα ο πρώην πρωθυπουργός είχε δεκαπεντάλεπτη συνομιλία με τον πρόεδρο της Δημοκρατίας, Προκόπη Παυλόπουλο, που τον επισκέφτηκε το πρωί στο νοσοκομείο.

Σύμφωνα με πληροφορίες, το αυτοκίνητο στο οποίο επέβαινε ο πρώην πρωθυπουργός ήταν ένα συμβατικό όχημα καθώς το θωρακισμένο αυτοκίνητό του βρισκόταν σε συνεργείο για επισκευή.

Τα χτυπήματα στην εξωτερική πλευρά των θυρών του αυτοκινήτου, τις έκαναν οι άνδρες του συνοδευτικού οχήματος ασφαλείας του πρώην πρωθυπουργού, στην προσπάθειά τους να ξεμπλοκάρουν τις πόρτες που είχαν «κολλήσει» από το ωστικό κύμα της έκρηξης.

Από τις κάμερες ασφαλείας της Τράπεζας της Ελλάδος προκύπτει ότι συνεργάτης του κ. Παπαδήμου είχε όντως περάσει το δέμα από μηχάνημα ακτίνων Χ, χωρίς να διαπιστωθεί κάποια απειλή.

Εντός της ημέρας θα πάρουν κατά πάσα πιθανότητα εξιτήριο, ο οδηγός του πρώην πρωθυπουργού και ο άνδρας ασφαλείας που τον συνόδευε μέσα στο αυτοκίνητο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News