Κυριακή 28 Μαΐου 2017

Αλησμόνητες Πατρίδες Αλμωπίας: Τελετή Μνημοσύνου για την Άλωση της Κωνσταντινούπολης - Μήνυμα ενότητας των Συλλόγων

ΑΛΗΣΜΟΝΗΤΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ ΑΛΜΩΠΙΑΣ: ΤΕΛΕΤΗ ΜΝΗΜΟΣΥΝΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΛΩΣΗ ΤΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥΠΟΛΗΣ

Συμπληρώνονται αύριο 564 χρόνια από την Άλωση της Κωνσταντινούπολης, που σήμανε το τέλος της Βυζαντινής Αυτοκρατορίας και την αρχή θρύλων και δοξασιών. Οι Αλησμόνητες Πατρίδες σε συνεργασία με το Δήμο Αλμωπίας και τη ΔΗ.Κ.Ε.Α. πραγματοποίησαν εκδήλωση μνήμης και τελέσανε μνημόσυνο στον Ι.Ν. Αγίων Νικάνδρου και Ιωαννικίου.

Αξίζει να ευχαριστούμε όλους τους Συλλόγους που λάμπρυναν με την παρουσία τους την σημαντική αυτή εκδήλωση. Συγκεκριμένα, τον Μικρασιατικό Σύλλογο «Η Μπίγα», τον Σύλλογο Προμάχων «Οι Πρόμαχοι», τον Μορφωτικό Σύλλογο Ξιφιανής, τον Μορφωτικό Σύλλογο Μηλιάς, τον Λαογραφικό Σύλλογο Θηριόπετρας «Άγιος Βασίλειος», τον Μορφωτικό Σύλλογο Υδραίας. Επίσης, ευχαριστούμε θερμά τον κ. Τρύφωνα Ούρδα για την επετειακή ομιλία που εκφώνησε, καθώς επίσης και τον Δήμο Αλμωπίας, τη ΔΗ.Κ.Ε.Α. και όλους τους φορείς και χορηγούς που συνεργάστηκαν για την πραγματοποίηση αυτής της εκδήλωσης.

Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους ο Βουλευτής Πέλλας κ. Γιάννης Σηφάκης, οι Αντιδήμαρχοι κ. Χρήστος Γεωργίου και κ. Γιώργος Χατζηγιαννίδης, ο Πρόεδρος της ΔΗ.Κ.Ε.Α. κ. Κώστας Ζαχαριάδης και πλήθος κόσμου. Στην εκδήλωση δεν κατάφερε να παραστεί ο Δήμαρχος Αλμωπίας κ. Δημήτρης Μπίνος, ο οποίος σε επικοινωνία με τον Σύλλογό μας, συνεχάρη όλους όσους συμμετείχαν σε αυτή την σημαντική εκδήλωση.

Θεωρούμε ότι ανάλογη εκδήλωση θα είναι καλό να πραγματοποιείται κάθε χρόνο, όχι μόνο στην έδρα του Δήμου μας, αλλά και σε άλλες τοπικές κοινότητες με τη συνεργασία όλων των φορέων και συλλόγων.

Και του χρόνου με υγεία!






















3 σχόλια:

  1. Συγχαρητηρια!!!!!λαος που δε ξεχνα την ιστορια του,εχει παρον και μελλον κυριως.μπραβο κ.Βαφειαδη για τη διοργανωση.του χρονου θαμαστε περισσοτεροι συλλογοι ελπιζω

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΚΑΙ ΜΗ ΞΕΧΝΑΤΕ ΕΛΛΗΝΕΣ ΟΣΟΙ ΑΙΩΝΕΣ ΚΑΙ ΝΑ ΠΕΡΑΣΟΥΝ ΠΡΩΤΕΥΟΥΣΑ ΜΑΣ ΘΑ ΝΑΙ Η ΚΩΣΤΑΝΤΙΝΟΥΠΟΛΗ!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Μπράβο σε όλους σας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News