Τρίτη 30 Μαΐου 2017

Πρόεδρος Σαρακηνών: «Κάποιοι επικαλούνται τους Προέδρους μόνο όταν τους συμφέρει...» (ΒΙΝΤΕΟ)

«Όταν τους χρειαζόμαστε τους Προέδρους, επικαλούμαστε τη γνώμη τους. Ορισμένοι απαξιώνοντας τη γνώμη τους, φέρνουν κάποιες άλλες αποφάσεις»

Κατά το δοκούν σεβάστηκαν τις απόψεις των Τοπικών Συμβουλίων η αντιπολίτευση και οι «διαφωνούντες» με επικεφαλείς Χουρσόγλου και Βέσκο.

Η Δημοτική Αρχή μετά από έναν κύκλο επαφών με όλους τους Προέδρους, διαμόρφωσε τις τελικές της προτάσεις όσον αφορά στον ορισμό των υδρονομέων για τη φετινή αρδευτική περίοδο. Ίσως για πρώτη φορά, σε ποσοστό 90% εισακούστηκαν τα Τοπικά Συμβούλια.

Την ίδια στιγμή και ενώ κάποιοι επικαλέστηκαν αρκετές φορές τα Τοπικά Συμβούλια, οι προτάσεις τους ήταν αντίθετες. Όπως για παράδειγμα στην περίπτωση του Χρήστου Χουρσόγλου, ο οποίος στον Εξαπλάτανο κατέβασε δική του πρόταση και δεν ψήφισε την πρόταση του Τοπικού Συμβουλίου μαζί με άλλους «διαφωνούντες». Επίσης, ο Χρήστος Μπάτσης έκανε τη δική του πρόταση για τους Προμάχους, διαφορετική από αυτή του Τοπικού Συμβουλίου.

Αυτή τη στάση στιλίτευσε με την τοποθέτησή του ο Πρόεδρος Σαρακηνών – Κορυφής Χρήστος Παππάς, ο οποίος τόνισε ότι κάποιοι απαξιώνουν τους Προέδρους. Και πρόσθεσε: «Όταν τους χρειαζόμαστε τους Προέδρους, επικαλούμαστε τη γνώμη τους. Ορισμένοι απαξιώνοντας τη γνώμη τους, φέρνουν κάποιες άλλες αποφάσεις».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News