Τρίτη 23 Μαΐου 2017

Έτοιμος να αναλάβει τον Μ.Α. Εσωβάλτων ο Βασίλης Πάρδας

Γράφει ο Γιώργος Μπίνος

Ποιο κοντά απο ποτέ να αναλάβει τις τύχες του Μ.Α. Εσωβαλτων βρίσκεται ο Βασίλης Πάρδας που επιθυμεί διακαώς να καθίσει στον προεδρικό θώκο της ομάδας της γενέτειρας του.

Ο επιφανής επιχειρηματίας γνωστός και ως ο άρχοντας των θερμοκηπίων στα Εσωβαλτα θέλει να ηγηθεί του Μ.Α. και να τον οδηγήσει όσο το δυνατόν ψηλότερα.

Ήδη βρίσκεται σε επαφές με κάποιους παίκτες που θα στελεχώσουν το ροστερ ενόψει της Α1 ενω δεν αποκλείεται να είναι και υποψήφιος στις εκλογές της ΕΠΣ Πέλλας την ερχόμενη Άνοιξη θέλοντας με αυτόν τον τρόπο να δείξει την δυναμική του είσοδο στον χώρο του ποδοσφαίρου του Ν. Πέλλας.

Το συντομότερο δυνατό αναμένονται εξελίξεις που θα σηματοδοτησουν το μέλλον του συλλόγου...!

31 σχόλια:

  1. ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΩ ΠΟΙΟΣ ΠΑΙΖΕΙ ΜΕ ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΩΝ ΕΣΩΒΑΛΤΩΝ!ΟΠΟΙΟΣ ΚΑΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΟΜΩΣ ΕΙΝΑΙ ΜΕΓΑΛΟΣ ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΗΣ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Μπράβο Βασίλη ξεκινά κ εμείς είμαστε εδώ.να φύγουν οι νεόπλουτοι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ρε ανοητε ηλιθιε τζαμπατζη που το μονο που σε ενδιαφερει ειναι να υπαρχει ενας μηδενισμος των παντων στο χωριο,για ποιους νεοπλουτους ρε κομπλεξικε μιλας?ελα τωρα να αναλαβεις εσυ και οι ομοιοι σου την ομαδα,για να δουμε ποσα καστανα θα ψησετε.εαν επιμεινεις θα σε βρισω σκαιοτατα και θα βαλω το ονομα μου.ο βασιλης εκανε μια πλακα και καποιος νομισε οτι ολα ειναι αστεια.ο βασιλης πρεπει να ειναι στο επομενο συμβουλιο γιατι δεν ειναι τζαμπατζησ σαν εσενα.

      Διαγραφή
  3. Φίλαθλος καρυωτισσας: φιλε παρδα ξεκινά για την επς και θα σε ψηφίσουμε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΝΤΡΟΠΗ ΣΕ ΟΣΟΥΣ ΠΑΙΖΟΥΝ ΜΕ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΤΩΝ ΕΣΩΒΑΛΤΩΝ!ΛΙΓΗ ΣΟΒΑΡΟΤΗΤΑ ΔΕΝ ΒΛΑΠΤΕΙ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. 2 νεόπλουτοι και ο προπονητής , είναι η απετηση του χωριού να φύγουν αυτοί οι τρεις ,γιατί έκαναν δικιά τους την ομάδα κ έδιωξαν τα παιδιά του χωριού.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Για όσους δε γνωρίζουν ο Ηρακλής Αγίου Λουκά μετακόμισε στα Εσώβαλτα!

      Διαγραφή
    2. μπραβο στα παιδια που ηρθαν και βοηθησαν γιατι σε πληροφορω κανεις δεν ηθελε να ερθει στα εσωβαλτα με ολα οσα ειχαν γινει τα προηγουμενα χρονια.Για ποια παιδια του χωριου μιλατε? ολα επαιξαν και δοκιμασθηκαν.επιλογη τους ηταν να φυγουνγιατι ηθελαν να παιζουν ειτε αξιζαν ειτε οχι.αυτο το παραμυθι να τελειωσει .σε ολες τις ομαδες παιζουν παιδια απο αλλα μερη,εμεις εδω ειχαμε τους μεσι και δεν τους αξιοποιησαμε?

      Διαγραφή
  6. Βασίλη ξεκινά κ βάλε υποψηφιότητα στην ΕΠΣ και θα σε στηρίξουμε , ΜΕΛΟΣ ΔΙΟΗΚΗΣΗΣ ΚΑΡΥΩΤΙΣΣΑΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ΑΝ ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΟΙ ΝΕΟΠΛΟΥΤΟΙ Ο ΜΕΓΑΣ ΘΑ ΗΤΑΝ ΣΤΗΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ.
    ΚΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΑΝΕΒΕΙ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΠΙΣΤΗ ΑΓΑΠΗ Κ ΛΕΦΤΑ.

    ΚΑΛΗΝΥΧΤΑ ΣΑΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. ΛΕΞΕΙΣ ΒΑΡΙΕΣ ΑΠΟ ΕΛΑΦΡΙΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ...ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΝΩΝΥΜΙΑ ΠΟΛΛΑ ΤΑ ΚΟΚΟΡΙΑ,ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΤΗΝ ΑΝΑΓΚΗ ΟΜΩΣ,ΤΑ ΚΟΚΟΡΙΑ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΚΟΤΕΣ ΚΑΙ ΚΑΘΑΡΙΖΟΥΝ ΟΙ "ΝΕΟΠΛΟΥΤΟΙ"

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Εκεί στον βαλτο νομίζετε οτι ειστε η μπαρτσελονα. Μια πλακα εγινε και σηκωσατε μπαιρακι αντε χαλαρώστε λιγο κ κοψτε το παραμύθι με την ιστορία της ομαδας κτλ κτλ κτλ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΠΛΑΚΑ ΦΙΛΕ ΝΑ ΚΑΝΕΙς ΜΕ ΤΗΝ ΓΥΝΑΙΚΑ ΣΟΥ ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΣΟΥ ΟΧΙ ΜΕ ΤΗ ΟΜΑΔΑ ΜΑΣ.ΠΕΣ ΜΟΥ ΕΣΥ ΤΙ ΕΚΠΡΟΣΩΠΕΙΣ ΓΙΑ ΝΑ ΣΕ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΗΣΟΥΜΕ ΑΝΑΛΟΓΑ.

      Διαγραφή
  10. Βασίλη είσαι κ ο πρώτος βγάλε την ομάδα γ εθνική . για να σκάσουν οι ακατανόμαστοι , φέρε πίσω τα παιδιά του χωριού , που έδιωξαν οι νεόπλουτοι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΚΑΙ ΒΟΥΡ ΓΙΑ Β ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ!ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΟΥ ΧΩΡΙΟΥ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΕΚΕΙ ΚΑΝΟΥΝ.

      Διαγραφή
  11. Περιμένω από το Γραφείο Τύπου της ομάδας επίσημη τοποθέτηση!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. καταρχην θα ηθελα να δωσω συγχαρητηρια στην ομαδα για την ανοδο στην α1 κατηγορια.σε διοικηση(..νεοπλουτοι οπως γραφετε)προπονητη και ποδοσφαιριστες.Ηταν αθλος κυριοι η ομαδα σε δυο χρονιες να παρει δυο κατηγοριες χωρις ...βοηθεια απο κανενα.Αντι λοιπον να συστρατευτουμε ολοι διπλα στην διοικηση για την καινουργια χρονια,βγαζουμε απωθημεναγια διωγμενα παιδια κ,λ.π.Ο καθενας κυριοι κρινεται απο το αποτελεσμα και την πορεια του και φανηκε τι εγινα με τα παιδια του χωριου,ποια ηταν η πορεια τους αφου εφυγαν απο το χωριο.Λοιπον καλα θα κανετε να κλεισετε το στομα σας,γιατι η ομαδα απο εσας δεν ειδε ουτε 5 ε να λουφαξετε καινα χειροκροτησετε αυτους τους ανθρωπους που εκαναν το αδυνατο δυνατο!και σε μερικους θα πω να πανε να μαζεψουν τα τριφυλια γιατι ερχεται βροχη

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Διώξατε τα παιδιά απο το χωριό για να παίζει ο ο κολλητός των νεόπλουτων , τελευταίος παίχτης αυτός ήταν για την Ολυμπιάδα και όχι τα παιδιά που βοήθησαν τα αλλά παιδιά , αλλά με τον παιχταράς αν κρατήσετε θα πάτε β κατηγορία να το ξέρετε νεόπλουτοι να φύγετε δεν σας θέλει το χωριό καταλάβετε το η ομάδα θα βρει τα πατήματα της κ θα παίξει ΜΠΑΛΛΑ με τα παιδιά του χωριού κ δεν θα παίζουν με γλείψιμο κ να παίζουν τα παιδιά αυτών που μπαίνουν στη διοίκηση .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Μπράβο ρε φιλε να αγιάσει το στόμα σου

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Η ομαδα εχει συμβουλιο και η ΕΠΣ εχει προεδρο .Οποιος θελει να πει τη γνωμη του να γραφει επωνυμα .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. να φυγουν οι νεόπλουτοι...
    να έρθουν τα αιωνια μπατιρια

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΝΕΟΠΛΟΥΤΩΝ.ΑΥΡΙΟ ΣΤΟ ΧΩΡΙΟ ΘΑ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ Η ΔΕΗ .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. ΜΑΝΤΖΟΥΚΗΣ ΦΩΤΗΣ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ Μ.Α24 Μαΐου 2017 στις 7:37 μ.μ.

    αγαπητε κυριε μπινο.θα εχετε αντιληφθει βεβαιως το κακο που εχετε προκαλεσει στον ΜΕΓΑ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟ ΕΣΩΒΑΛΤΩΝ με το παραπανω ρεπορταζ στο οποιο ο κ.ΓΑΛΑΝΗΣ θεωρησε οτι μπορει να αστειευεται και να γελοιοποιει θεσμους και ανθρωπους.Λυπουμαι πραγματικα γιατι θεωρω την σελιδα σας αρκετα σοβαρη για να επιτρεπει να αναρταται τετοιας ποιοτητας ρεπορταζ.Δωσατε κ.ΜΠΙΝΟ το δικαιωμα σε ανυπαρκτους να εχουν ανωνυμα βημα και να υβριζουν.Δημιουργειται η εντυπωση στον φιλαθλο κοσμο του νομου μας και οχι μονο οτι στα ΕΣΩΒΑΛΤΑ αντι να πανηγυριζουν για την ανοδο, σφαζονται.Δεν διαβασαμε ουτε ενα θετικο σχολιο απο την σελιδα σας για την ανοδο της ομαδας μας.τουναντιον διαβαζω σχολια απο διαφορους η απο εναν ανωνυμα, που εχουν διχαστικο χαρακτηρα..κ.ΜΠΙΝΟ εαν θελετε εστω και την υστατη στιγμη να προσφερετε μια βοηθεια στο ΜΕΓΑ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟ ΕΣΩΒΑΛΤΩΝ κατεβαστε τωρα αμεσως σας παρακαλω το παραπανω δημοσιευμα και θα δεχθω οτι ηταν μια ατυχη στιγμη αλλιως θα θεωρησω οτι υπαρχει δολος τοσο απο εσας οσο και απο αυτον που σας μετεφερε την δηθεν ειδηση.Οσο για αυτους που γραφουν θα ελεγα ΕΙΡΗΝΗ ΥΜΗΝ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ο Μπίνος δεν εχει σχέση με την επιλογή των θεμάτων αγαπητε Φώτη, ουτε μπορει να επέμβει.

      Διαγραφή
    2. Και πώς είσαι τόσο σίγουρος ότι το ανέβασε ο Γαλάνης? Εγώ αν ήμουν στη θέση του θα σου έκανα μήνυση για συκοφαντική δυσφήμιση!

      Διαγραφή
  19. ΠΡΟΣ- 5:52 Οταν αναφέρεσαι "φίλε μου " στο μαζί σου στην ολυμπιάδα και πιο κάτω συμφωνείς με τον Χ.Π νεαρέ Κ.Ν μιλάς για κάποια συγκεκριμένα άτομα και δεν έχεις τα παντελόνια να πεις τα ονόματα τους η δε σε μάθανε να μιλάς ; Και σε ποιον απευθύνεσαι στο μήνυμα σου μαζί σου στην Ολυμπιάδα ; (Ενημερωτικα Χρήστος Παρδας εδω ) γιατι εγω δεν κρύβομαι πίσω απο ενα "ανώνυμος"

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. Είμαι ένας απο τις ποδοσφαιριστής της ομάδας: η φετινή χρόνια θα μου μείνει αξέχαστη απο πλευράς οικονομικής οι άνθρωποι πληρώνανε πριν το ματς αυτο το είδα πρώτη φορά στη ζωή μου, θελω να τους ευχαριστήσω .τωρα τα παραπάνω λόγια ειναι ζήλια κ κακιά

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. ΑΣ ΑΦΗΣΟΥΜΕ ΚΑΤΑ ΜΕΡΟΣ ΤΗΝ ΓΚΡΙΝΙΑ ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΕΜΠΡΟΣ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΠΟΡΕΙΑ ΣΤΗΝ Α1 ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΑΝΤΑΞΙΑ ΤΗΣ ΙΣΤΟΡΙΑΣ ΜΑΣ.ΜΙΑ ΖΩΗ ΜΕΓΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟς ΕΣΩΒΑΛΤΩΝ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News