Τετάρτη, 31 Μαΐου 2017

Πως καταλαβαίνεις ότι η γυναίκα σε απατά από το σεξ

Όταν η γυναίκα προσποιείται συχνά οργασμό είναι πολύ πιθανόν να απατά κιόλας τον σύντροφό της

Μια έρευνα από το Πανεπιστήμιο του Harvard έρχεται να ρίξει φως στις σεξουαλικές συμπεριφορές της γυναίκας και στο τι μπορεί να κρύβουν.

Η συγκεκριμένη μελέτη μελέτησε τις συνήθειες 138 φοιτητριών και 121 φοιτητών και πιο συγκεκριμένα τη σχέση που υπάρχει ανάμεσα στην προσποίηση οργασμού και στην απιστία. Σύμφωνσα με τα αποτελέσματα της έρευνας όταν η γυναίκα προσποιείται συχνά οργασμό είναι πολύ πιθανόν να απατά κιόλας τον σύντροφό της.


Οι γυναίκες που συμμετείχαν στην έρευνα του Πανεπιστημίου και δήλωναν ότι προσποιούταν οργασμό είχαν απατήσει κιόλας τον σύντροφό τους. Το ποσοστό ήταν αρκετά μεγάλο μιας και μιλάμε για μία στις έξι γυναίκες!

Μια πολύ λογική εξήγηση είναι ότι ο νους των γυναικών αυτών βρίσκεται αλλού και είναι πολύ πιο εύκολο να έρθουν σε οργασμό με τον εραστή που ποθούν παρά με τον άνδρα που δε θέλουν πια...

Πόσο εύκολο είναι να καταλάβει ο άνδρας όμως τη γυναίκα που προσποιείται οργασμό; Οι γυναίκες τις περισσότερες φορές δε γίνονται αντιληπτές όταν προσποιούνται. Χρειάζεται μεγάλη σεξουαλική πείρα από την πλευρά του άνδρα για να μπορέσει να καταλάβει αν χαίρεται το σεξ μαζί του ή όχι.

Τονίζεται πάντως από την έρευνα ότι και ένα μεγάλο ποσοστό των ανδρών προσποιούνται ότι φτάνουν στην κορύφωση όταν φοράνε προφυλακτικό. Σε αυτή την περίπτωση είναι πιο εύκολο να κρύψουν από τη γυναίκα την απουσία εκσπερμάτωσης.

---
Πηγή: boro.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News