Παρασκευή, 19 Μαΐου 2017

Π.Ε. Πέλλας: Επιδιόρθωση καταστραμμένου οδοστρώματος σε τμήματα του εθνικού και επαρχιακού οδικού δικτύου

Αν. Αντιπεριφερειάρχης Πέλλας Αθηνά Αθανασιάδου - Αηδονά: "Άμεση η ανταπόκριση των υπηρεσιών για την εξασφάλιση της ασφάλειας στο οδικό δίκτυο της Πέλλας"

Σε συνέχεια της συνεργασίας που είχε η Αναπληρώτρια Αντιπεριφερειάρχης Πέλλας κα. Αθηνά Αηδονά-Αθανασιάδου με στελέχη της Υποδιεύθυνσης Τεχνικών Έργων τις προηγούμενες ημέρες, ολοκληρώθηκαν οι εργασίες αποκατάστασης τμημάτων του οδοστρώματος που είχαν υποστεί φθορές. Συγκεκριμένα, αποκαταστάθηκαν τμήματα των Οδών Έδεσσα-Άγρας και Έδεσσα-Σωτήρα στα οποία είχαν δημιουργηθεί επιφανειακές οπές, κυρίως λόγω των εργασιών αποχιονισμού και του παρατεταμένου παγετού που σημειώθηκε κατά τους χειμερινούς μήνες.

Σε δήλωσή της η κα. Αηδονά αναφέρει: «Προσπαθούμε να ανταποκρινόμαστε το ταχύτερο δυνατό σε αιτήματα και υποδείξεις που φτάνουν από πολίτες ή εκπροσώπους των μέσων ενημέρωσης στις υπηρεσίες μας και αφορούν ζητήματα που συνδέονται με την ασφάλεια και ποιότητα ζωής στην Περιφερειακή Ενότητα Πέλλας. Παρά το γεγονός ότι οι οικονομικές συνθήκες δεν είναι ευνοϊκές, προσπαθούμε να ανταποκρινόμαστε άμεσα, αξιοποιώντας όσο γίνεται καλύτερα τα μέσα που διαθέτουμε και, επίσης, μέσω της διεύρυνσης των συνεργασιών με τους τοπικούς φορείς και κοινωνικούς εταίρους. Σε κάθε περίπτωση οι πολίτες δικαιούνται να έχουν έγκυρη και επίκαιρη ενημέρωση».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News