Σάββατο 20 Μαΐου 2017

Ν. Δένδιας για Χρυσή Αυγή: Το ποτήρι ξεχείλισε

"Το ποτήρι ξεχείλισε", αναφέρει χαρακτηριστικά

Την ανάγκη αντιμετώπισης του φαινομένου της Χρυσής Αυγής υπογραμμίζει ο βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας, Νίκος Δένδιας, αναφερόμενος στο πρόσφατο περιστατικό χειροδικίας του βουλευτή της Χρυσής Αυγής, Ηλία Κασιδιάρη. "Το ποτήρι ξεχείλισε", αναφέρει χαρακτηριστικά.

Σε άρθρο του στην "Εφημερίδα των Συντακτών", ο κ. Δένδιας υπογραμμίζει πως το επεισόδιο "δεν έπεσε ως κεραυνός εν αιθρία στο πολιτικό στερέωμα" και επισημαίνει ότι «αποτελεί ακόμη μία ένδειξη ότι η βία είναι εγγενής στη Χρυσή Αυγή".

Κατά τον ίδιο, μάλιστα, η αντιμετώπιση του φαινομένου της Χρυσής Αυγής "επιβάλλει την εγρήγορση της Πολιτείας και την ενεργοποίηση όλων των αναγκαίων μέσων που προβλέπουν το Σύνταγμα, ο ποινικός κώδικας και ο κώδικας ποινικής δικονομίας".

Ο βουλευτής της Ν.Δ. τονίζει επίσης, ότι η δραστηριότητα του ακροδεξιού κόμματος "εκθέτει όχι μόνον τους φυσικούς και ηθικούς αυτουργούς, αλλά και την ίδια τη χώρα, τη δημοκρατική της παράδοση, τον νομικό της πολιτισμό, τις δεσμεύσεις της υπό το διεθνές και ευρωπαϊκό δίκαιο προστασίας των ανθρωπίνων δικαιωμάτων".

2 σχόλια:

  1. Άσε μας ρε Δένδια πάνε να ψηφίσεις κάνα μνημόνιο να στανιαρεις

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ρε..δενδια που την ειδες την χειροδικια??? που να την εβλεπες κιολας ...οσο για την εφημεριδα των συντακτων ...καταλαβαμε !!! μονο την δημοκρατια των απλυτων αναρχοπαρακρατικων μας δ ι δ α σ κ ε ι .

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News