Δευτέρα 29 Μαΐου 2017

Καζίνο με «φρουτάκια» σε καφενείο της Πέλλας

Η έρευνα έφερε στο φως τέσσερα κομπιούτερ με παράνομα παιχνίδια

Δεν πρόλαβε να μετατρέψει μέσω του κεντρικού server σε νόμιμες ιστοσελίδες τα παράνομα τυχερά παιχνίδια που διενεργούνταν σε τέσσερις υπολογιστές, ο 43χρονος ιδιοκτήτης ενός καφενείου χωρίς άδεια λειτουργίας σε περιοχή της Πέλλας.

Ο αιφνιδιαστικός έλεγχος που έκαναν οι αστυνομικοί της Ασφάλειας Έδεσσας, οδήγησε στην σύλληψη του ίδιου και ενός 52χρονου θαμώνα που έπαιζε το απαγορευμένο τυχερό παιχνίδι «φρουτάκια» σε έναν από τους υπολογιστές, οι οποίοι ήταν εγκατεστημένοι σε ειδικά διαμορφωμένο χώρο του καφενείου και συνδέονταν με τον κεντρικό με λογισμικό για παράνομα παιχνία.

Ο server και οι άλλοι τέσσερις υπολογιστές κατασχέθηκαν μαζί με 44 ευρώ και οι δυο συλληφθέντες οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Έδεσσας κατηγορούμενοι για παράβαση του νόμου περί παιγνίων. Ο 43χρονος ιδιοκτήτης θα έχει κι άλλους μπελάδες, καθώς το κατάστημα λειτουργούσε παράνομα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News