Δευτέρα 22 Μαΐου 2017

Έκλεψαν ιατρικά μηχανήματα και από το Νοσοκομείο Λαμίας

Προς το παρόν δεν υπάρχει επίσημη ενημέρωση για τον αριθμό των μηχανημάτων που αφαιρέθηκαν και για την αξία τους

Διαγνωστικά μηχανήματα μεγάλης αξίας εκλάπησαν τα ξημερώματα και από το Νοσοκομείο Λαμίας.

Όπως μεταδίδει το lamiareport.gr, τα μηχανήματα εκλάπησαν από το βρογχοσκοπικό και από το Γαστρεντερολογικό - Ενδοσκοπικό εργαστήριο. Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες τα μηχανήματα ήταν στα ειδικά εργαστήρια που βρίσκονται στον 4ο όροφο του ιδρύματος και ήταν κλειδωμένα.

Πληροφορίες αναφέρουν ότι υπάρχει εσωτερικό ασανσέρ το οποίο φαίνεται πως γνώριζαν οι δράστες.

Προς το παρόν δεν υπάρχει επίσημη ενημέρωση για τον αριθμό των μηχανημάτων που αφαιρέθηκαν και για την αξία τους, όμως, σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, έχουν κλέψει τέσσερα διαγνωστικά μηχανήματα, δυο κολονοσκόπια, ένα βρογχοσκοπικό και ένα γαστροσκοπικό μηχάνημα συνολικής αξίας περίπου 100.000€.

Οι αστυνομικοί που ασχολούνται με την υπόθεση εκτιμούν ότι οι δράστες είχαν καλή πληροφόρηση και για το σημείο όπου ήταν τα μηχανήματα αλλά και για τους τρόπους πρόσβασης στους χώρους.

Υπενθυμίζεται ότι πριν από μια βδομάδα είχαν κλαπεί από το νοσοκομείο Άγιος Σάββας πανάκριβα ιατρικά μηχανήματα και εργαλεία ενώ το μεσημέρι της Κυριακής διαπιστώθηκε ότι κι από το νοσοκομείο του Βόλου είχαν κλαπεί δύο γαστροσκόπια.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News