Δευτέρα 29 Μαΐου 2017

Δεν φαντάζεστε τι έβγαλαν τα μηχανήματα του Δήμου Αλμωπίας από αυτόν τον τσιμενταύλακα που ποτίζει το αγρόκτημα της Χρύσας (ΦΩΤΟ)

ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΣ ΤΣΙΜΕΝΤΑΥΛΑΚΑ ΠΟΥ ΠΟΤΙΖΕΙ Η ΧΡΥΣΑ

Καθαρισμός κεντρικού τσιμενταύλακα που ποτίζει το αγρόκτημα της Χρύσας. Πραγματικά οι φωτογραφίες δεν μπορούν να αποτυπώσουν τη σημαντική δουλειά που έγινε στο συγκεκριμένο τμήμα. Από τον τσιμενταύλακα αφαιρέθηκαν τεράστιες ποσότητες χώματος, μπάζων, κλαδιών και άλλων υλικών, καθώς είχε πολλά χρόνια να καθαριστεί.















4 σχόλια:

  1. τι νοημα εχει να το καθαρισετε εφοσον δν παρει νερο το οποιο εχει σπασει η ροη του μεσα απο την μπελτσα.δν ξερω αν προλαβαιτε να το φτιαξετε σε ενα μηνα τα ποτισματα ξεκινανε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Έχει δρομολογηθεί κ αυτό. Θα γίνει στην ωρα του.

      Διαγραφή
  2. ΧΟΥΡΣΟΓΛΟΥ ΑΥΤΑ ΝΑ ΤΑ ΒΛΕΠΕΙΣ ΕΣΥ Ο ΛΑΛΙΣΑΣ ΚΟΚΚΟΡΑΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News