Δευτέρα 22 Μαΐου 2017

Φ. Γεννηματά: Πάνω από τη χώρα υπάρχει ένα τεράστιο "πωλείται"

Κατηγόρησε την κυβέρνηση για «τρία μεγάλα ψέματα»

Η πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ Φώφη Γεννηματά επιτέθηκε στην κυβέρνηση κατηγορώντας την ότι παραδόθηκε και έφερε ένα "μνημόνιο ντροπής" χωρίς διαπραγμάτευση.


Όπως μεταδίδει το ΑΠΕ-ΜΠΕ, στη διάρκεια εκδήλωσης με τη συμμετοχή κομματικών στελεχών και πολιτών στην Αλεξάνδρεια Ημαθίας, η κα. Γεννηματα επεσήμανε: "Η κυβέρνηση ψήφισε νέο μνημόνιο χωρίς να έχει τη νομιμοποίηση, το οποίο δεσμεύει τη χώρα μέχρι το 2021 και οι όροι αυτής της συμφωνίας μοιάζουν με συνθηκολόγηση ηττημένου. Η κυβέρνηση παραδόθηκε στην πραγματικότητα, δεν διαπραγματεύτηκε ποτέ, καθυστέρησε σκόπιμα και αυτή η καθυστέρηση μεγάλωσε τον λογαριασμό. Η περικοπή των συντάξεων και η μείωση του αφορολόγητου δεν υπήρχαν στο τραπέζι των διαπραγματεύσεων, το φθινόπωρο μπήκαν, εξαιτίας της καθυστέρησης".



Κατηγόρησε την κυβέρνηση για «τρία μεγάλα ψέματα» που -όπως είπε- είναι τα εξής: Η άποψη ότι τα μέτρα ήταν αναγκαία, ότι μετά τη συμφωνία έρχεται η ανάπτυξη και τα αντίμετρα.


"Τα περιβόητα αντίμετρα είναι παραμύθι. Η πραγματικότητα είναι τα μέτρα. Δεν υπάρχουν αντίμετρα αν δεν συμφωνήσει ο Τόμσεν και χωρίς υψηλά πλεονάσματα. Ο υπουργός Οικονομικών μετατρέπεται σε γραμματέα του Τόμσεν και η μοναδική του αρμοδιότητα σε σχέση με τα αντίμετρα θα είναι να δημοσιεύει την απόφαση του Τόμσεν".


"Δεν υπάρχει μεγαλύτερη παραχώρηση εθνικής κυριαρχίας. Πρόκειται για απίστευτη απώλεια εθνικής κυριαρχίας. Πάνω από τη χώρα υπάρχει ένα τεράστιο-πωλείται-" κατέληξε η κ. Γεννηματά.

2 σχόλια:

  1. Το χειρότερο που έχουν κάνει οι ΣΥΡΙΖΑ ΑΝΕΛ, είναι που έχουν δώσει έδαφος να μιλάνε οι αρχιμεσίτες ξεπουλήματος της Χώρας: οι του ΠΑΣΟΚ και ΝΔ και οι συν αυτώ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Καλά έχεις τα μούτρα και βγαίνεις και λες ότι η χώρα πωλείται πιος την έφτασε σε αυτό το σημείο ...,εσύ και οι όμοιοι σου σα δε ντρέπεστε

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News