Κυριακή 28 Μαΐου 2017

Β. Λεβέντης: Αν μου ζητηθεί να γίνω πρωθυπουργός θα το κάνω

 Ο κ. Λεβέντης δήλωσε ότι ο Τσίπρας μεγαλοποίησε τη λύση για το χρέος

Αισιόδοξος για λύση για το χρέος εμφανίστηκε ο πρόεδρος της Ένωσης, Βασίλης Λεβέντης, λέγοντας πως «ο Τσίπρας για να εξαπατήσει τους βουλευτές του και να τους βάλει να ψηφίσουν, ανύψωσε στα μάτια τους τη λύση για το χρέος. Το χρέος θα ρυθμιστεί Αύγουστο του 2018. Γιατί βιάζεστε κ. Τσίπρα;».

Μιλώντας στην εκπομπή «Ακραίως» του ΣΚΑΪ, ο κ. Λεβέντης σημείωσε πως «όταν είμαστε στο 8% των μεταρρυθμίσεων μπορούμε να ζητάμε λύση για το χρέος; Ο Τσίπρας γελοιοποιεί τη χώρα. Πρώτη του υποχρέωση είναι να κάνει τις μεταρρυθμίσεις».

«Δήλωση συμπάθειας μπορεί να πάρει στις 15 Ιουνίου. Η χώρα ζητά κάτι που της δίνουν. Αυτό είναι ήττα. Έπρεπε αυτά να έχουν συμφωνηθούν με τον Σόιμπλε πριν πάει στη Σύνοδο», δήλωσε ο πρόεδρος της Ένωσης Κεντρώων.

«Δεν άσκησα ποτέ εξουσία. Φωνάζω οι Βουλευτές να γίνουν 200. Ο Καμμένος, ως μικρό κόμμα μπήκε στη Βουλή, πήρε δέκα υπουργεία και ησύχασε. Εγώ από την πρώτη μέρα που μπήκα στη Βουλή, αντιλήφθηκα ότι πρέπει να σχηματιστεί μια κυβέρνηση μεγάλη και όχι με 153 βουλευτές. Επιμένω ότι πρέπει να πάμε στη λύση οικουμενικής κυβέρνησης», είπε και συμπλήρωσε: «Αν μου ζητηθεί να γίνω πρωθυπουργός θα το κάνω».

Παράλληλα, ο κ. Λεβέντης δήλωσε ότι «ο Τσίπρας μεγαλοποίησε τη λύση για το χρέος, οι βουλευτές λέγανε ''ναι μεν είναι σκληρά τα μέτρα, αλλά διεκδικούμε λύση για το χρέος''».

Παράλληλα, στη διάρκεια της εκπομπής ο πρόεδρος της Ένωσης Κεντρώων τόνισε ότι στις επόμενες εκλογές «ο Βενιζέλος με μια ομάδα 4-5 βουλευτές θα πολιτευθούν με τη ΝΔ. Ο Βενιζέλος έχει γίνει ξένο σώμα. Κάθεται στο ΠΑΣΟΚ τώρα αλλά...», σημείωσε χαρακτηριστικά.

Ερωτώμενος για την επίθεση στον πρώην πρωθυπουργό, Λουκά Παπαδήμο, ανέφερε ότι «Ήταν μια βολή κατά της λύσης των τεχνοκρατών η επίθεση Παπαδήμου. Κάποιοι τρελοί χτυπούν τον Παπαδήμο, νομίζοντας ότι χτυπούν τους τεχνοκράτες. Αλλά ένας παρανοϊκός το εκλαμβάνει ως σύνθημα να κάνει κάτι».

Αναφερόμενος στις δημοσκοπήσεις, που τον θέλουν εκτός Βουλής, ο κ. Λεβέντης σχολίασε: «Χαρά μου να με θέτουν εκτός Βουλής. Θα πάθουν πατατράκ τη νύχτα των εκλογών. Προσωπικός στόχος μου είναι να περάσω και το ΠΑΣΟΚ».

7 σχόλια:

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News