Τετάρτη 31 Μαΐου 2017

«Οι Παγιδευμένοι», από τη Θεατρική Ομάδα Περίκλειας

6 σχόλια:

  1. Εκπληκτική πολιτιστική κίνηση.Το μπράβο είναι λίγο! Φανταστική πρωτοβουλία βρε παιδια! Επιτέλους πολιτισμός δεν είναι μόνο τα πανηγύρια και τα χορευτικά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Όταν αναφέρεσαι στη πρόεδρο της Περικλειας το αμέσως επόμενο είναι ο πολιτισμός. Μπράβο Σουλα.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. θερμά συγχαρητήρια σε όλους για αυτό το δύσκολο εγχείρημα το θέατρο είναι μια απο τις ασείρευτες πηγές πολιτισμού..καλή επιτυχία!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Η προεδρος Περικλειας σας ενημερωνει οτι η ιδεα για τη δημιουργια θεατρικης ομαδας ανηκει στην κ.Γοδου Αννετα ,η οποια γνωριζει αρκετα το αντικειμενο μιας και η ιδια συμμετεχει στη θεατρικη ομαδα της Β ΕΛΜΕ Πελλας..μας κατευθυνει θεατρικα κι ελπιζουμε σ ενα καλο αποτελεσμα!!ως προεδρος της κοινοτητας την ευχαριστω ιδιαιτερα ..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Αγάπη προστασία στα μικρά παιδάκια όλοι μαζί μπορούμε να τα βοηθήσουμε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Τι ακριβως θελετε για τα παιδακια?τροφιμα ? Ρουχα?βιβλια?παιχνιδια? Ποσα παιδακια εχετε στην Περικλεια?

      Διαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News