Τρίτη 30 Μαΐου 2017

Ασφαλτόστρωση αγροτικής οδοποιίας στους Προμάχους - Σημαντικό έργο για ευκολότερη πρόσβαση των αγροτών

ΞΕΚΙΝΗΣΕ Η ΑΣΦΑΛΤΟΣΤΡΩΣΗ ΑΓΡΟΤΙΚΗΣ ΟΔΟΠΟΙΪΑΣ ΣΤΟΥΣ ΠΡΟΜΑΧΟΥΣ! ΕΝΑ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ ΕΡΓΟ ΠΟΥ ΘΑ ΔΙΕΥΚΟΛΥΝΕΙ ΤΗΝ ΠΡΟΣΒΑΣΗ ΤΩΝ ΑΓΡΟΤΩΝ!

Ένα πολύ σημαντικό έργο που θα διευκολύνει σημαντικά την πρόσβαση των αγροτών, υλοποιεί ο Δήμος Αλμωπίας. Συγκεκριμένα, οι εργασίες ξεκίνησαν στους Προμάχους όπου η ασφαλτόστρωση αφορά σε περίπου 2 χιλιόμετρα (Χ4 μέτρα πλάτος). Εκεί βρέθηκαν οι συνεργάτες μου Αντιδήμαρχοι Χρήστος Γεωργίου και Γιώργος Γούδης.

Πρόκειται για ένα σημαντικό έργο που υπογράφτηκε επί Υπουργίας Γεώργιου Καρασμάνη σε συνεργασία με τη σημερινή Δημοτική Αρχή και θα εξυπηρετήσει έναν μεγάλο αριθμό συμπολιτών μας. Θα ήθελα με αυτή την ευκαιρία να ευχαριστήσω τον Γιώργο Καρασμάνη, ο οποίος τους λίγους μήνες της Υπουργίας του στάθηκε αρωγός στην προσπάθειά μας και απέδειξε με έμπρακτο τρόπο ότι νοιάζεται και αγαπά πραγματικά τον τόπο μας.

Το ίδιο έργο περιλαμβάνει τμήματα αγροτικής οδοποιίας που συνδέουν την Πιπεριά με την Αριδαία, όπου έχει γίνει ήδη η υπόβαση. Το συνολικό κόστος των εργασιών που αφορούν στον βορειοδυτικό άξονα Πρόμαχοι – Αριδαία – Πιπεριά ανέρχεται σε 500.000 ευρώ.

Παράλληλα, έχει εξασφαλιστεί χρηματοδότηση από το ίδιο πρόγραμμα και για τμήματα αγροτικής οδοποιίας σε Πολυκάρπη, Ξιφιανή, Θηριόπετρα, Φούστανη, Μηλιά, Κωνσταντία.

Δημήτρης Μπίνος
Δήμαρχος Αλμωπίας








6 σχόλια:

  1. ετσι ωρε, γαματε ωρε, που βλεπαν τοσα εργα ωρε? μπραβο ρε μαγκες σας παραδεχομαι, αφηστε τους αλλους να σκανε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Στην μηλια θα κάνετε κανένα δρόμο,, έχετε κ τον καλύτερο προεδρο,,

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Αυτό που θέλουν τα παιδάκια ποτέ
    Θα γίνει?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ο ΔΡΟΜΟΣ ΕΙΝΑΙ ΣΤΕΝΟΣ ΔΕΝ ΧΩΡΑΝΕ ΔΥΟ ΟΧΗΜΑΤΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ρίξτε άσφαλτο στην Αριδαία κ κλείστε τις λακούβες του έργου που ξεκινήσατε κ αφησατε στο έλεος του θεού κ μετά ξεκινήστε τα χωριά...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. αμερικανε στο λυκοστομο ποτε θα κλεισετε τισ τρυπεσ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News