Παρασκευή 19 Μαΐου 2017

Ξυλοδαρμός Δασοφύλακα: Η απάντηση των εργαζομένων του Δασαρχείου Αριδαίας

Ανακοίνωση

Με αφορμή το απαράδεκτο γεγονός της απρόκλητης και αναίτιας επίθεσης και χειροδικίας σε βάρος συναδέλφου δασοφύλακα κατά την εκτέλεση υπηρεσίας, εκφράζουμε τον αποτροπιασμό μας για την πράξη αυτή αλλά και για την εν γένει συμπεριφορά κάποιων «θερμοκέφαλων», που θεωρούν την αυθαιρεσία προνόμιο τους.

Η πράξη αυτή δεν είναι μόνον μια καταδικαστέα πράξη βίας προς έναν δασικό υπάλληλο αλλά στρέφεται κατά της ίδιας μας της Δασικής Υπηρεσίας μας, που κάτω από δύσκολες συνθήκες προσπαθεί να επιτελέσει το καθήκον της.

Δηλώνουμε απερίφραστα ότι, στεκόμαστε αλληλέγγυοι δίπλα στον συνάδελφο μας, μένοντας αταλάντευτα προσηλωμένοι στο καθήκον μας για την προστασία του φυσικού περιβάλλοντος.

Καλούμε, όλους τους πολιτειακούς, πολιτικούς και υπηρεσιακούς παράγοντες να καταδικάσουν το απαράδεκτο περιστατικό βίας, το οποίο δυστυχώς δεν είναι το μοναδικό και να συνδράμουν αρμοδίως στην εξάλειψη τέτοιων φαινομένων.

Οι εργαζόμενοι του Δασαρχείου Αριδαίας

11 σχόλια:

  1. Να είστε σωστοί στην δουλειά σας να μην τρώτε ξύλο!είναι κοινό μυστικό τι είστε και τι κάνετε!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΑΣ ΞΥΠΝΗΣΕΙ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ Ο ΚΥΡΙΟς ΔΑΣΑΡΧΗΣ ΓΙΑ ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΕΓΚΛΗΜΑ ΠΟΥ ΓΙΝΕΤΑΙ ΣΤΟΝ ΤΟΠΟ ΜΑΣ!!!!ΕΧΟΥΝ ΚΑΤΑΣΤΡΕΨΕΙ ΤΑ ΔΑΣΗ!!!ΜΕ ΤΡΙΑ ΜΠΛΟΚΑ ΣΤΗΝ ΑΛΜΩΠΙΑ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΕΛΑΙΝΞΟΥΝ ΣΕ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΒΑΣΗ ΤΟΥΣ ΛΑΘΡΕΜΠΟΡΟΥΣ!!!ΟΛΟΣ Ο ΚΟΣΜΟς ΤΟ ΕΧΕΙ ΠΑΡΕΙ ΧΑΜΠΑΡΙ...ΕΣΕΙΣ ΚΥΡΙΕ ΙΩΑΝΝΙΔΗ ΠΟΤΕ ΘΑ ΞΥΠΝΗΣΕΤΕ?????

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. να επέμβει η αστυνομία και όλες οι αρχές.Κάποιοι,πολύ γνωστοί σε όλους το έχουν ξεφτιλίσει.Εμεις είμαστε οι μαλάκες δλδ κι αυτοί ειναι οι έξυπνοι? ο απλός κοσμάκης απαιτει αυστηρά μέτρα και καμιά σύλληψη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. κλενουν κλεβουν κλεβουν και σεις περα βρεχει

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Να εφαρμοστεί ο νόμος εφόσον υπάρχει καταγγελία δεν θ παει μόνος ο δασοφύλακας αλλά με παρουσια εισαγγελέα κ αστυνομίας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. το κάθε απλό δενδράκι του βουνού ανήκει στις επόμενες γενιές.Είναι δημόσια περιουσία.Ούτε κλαδάκι δεν επιτρέπεται να κόβεται χωρίς νομοθεσία διαδικασία και νομιμότητα.Το Δασαρχείο να ζητήσει ακόμα και τη βοήθεια του στρατού εαν χρειαστεί.Αυτός είναι ο πόλεμος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Ο δασάρχης δεν ακουσε τιποτα για το δασος της φιλωτειας ??? μισο εμεινε ....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Γιατί ρε μεγάλε, από πότε έχει η φιλωτεια δάσος και δεν το ξέρουμε εμείς??? Κάτι τέτοια σαβουρια βάζουν στο βουνό, και μειώνουν τα κυβικά σε εμάς που ζούμε μόνο από το βουνό..... Και όσο για το ξύλο, πρέπει να γίνουν κάποιες κατασχέσεις οχημάτων για να μαζευτουνε λιγάκι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Υπάρχει εισαγγελέας στον νομό ή μόνο για τον μισθό είναι

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Βαζουν τους λυκους νσ φυλανε τα προβατα και τους δασοφυλακες το δασος. Ποθεν εσχες και θα γελασει και ο καθε πικραμενος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News