Δευτέρα 29 Μαΐου 2017

Πρόεδρος Κωνσταντίας σε Χουρσόγλου: «Μόνο για την καρέκλα είσαι» - Έσκισε τα ιμάτιά του ο Βέσκος (ΒΙΝΤΕΟ)

Ο κ. Χουρσόγλου αγνόησε την πρόταση του Τοπικού Συμβουλίου Εξαπλατάνου όσον αφορά στον ορισμό υδρονομέων και έκανε τη δική του πρόταση

«Ήσουν Αντιδήμαρχος στον Εξαπλάτανο και δεν έβγαινες από το γραφείο σου. Μόνο για την καρέκλα είσαι». Κάπως έτσι ο Πρόεδρος της Κωνσταντίας Αντώνης Κωνσταντινίδης επιτέθηκε στον Δημοτικό Σύμβουλο Χρήστο Χουρσόγλου, με αφορμή επίθεση που έκανε ο τελευταίος στη Δημοτική Αρχή.

Ο κ. Χουρσόγλου απάντησε ότι το έργο της τότε Διοίκησης φαίνεται, ειδικά στην Κωνσταντία με την πανέμορφη πλατεία που κατασκευάστηκε την εποχή που ήταν Αντιδήμαρχος.

Άξιο αναφοράς το γεγονός ότι την υποστήριξη του κ. Χουρσόγλου ανέλαβε το «πρωτοπαλίκαρο» της υπό διαμόρφωση παράταξής του Δημήτρης Βέσκος, ο οποίος έκανε στον Πρόεδρο μαθήματα… λειτουργίας του Δημοτικού Συμβουλίου και παραλίγο να σκίσει τα ιμάτιά του.

Να αναφέρουμε σε αυτό το σημείο ένα γεγονός που προκάλεσε μεγάλη εντύπωση. Συγκεκριμένα, ο κ. Χουρσόγλου αγνόησε την πρόταση του Τοπικού Συμβουλίου Εξαπλατάνου όσον αφορά στον ορισμό υδρονομέων και έκανε τη δική του πρόταση.

Επιπλέον, ανέφερε ότι ο ίδιος ήταν στο γήπεδο και στήριζε τις τοπικές ομάδες, τη στιγμή που ο Δήμαρχος «έκανε τουρισμό» όπως είπε στην Πορτογαλία. Εκεί όπου ο Δήμαρχος πήγε για τη συνεδρίαση του Δικτύου Ευρωπαϊκών Ιστορικών Λουτροπόλεων, όπου τα Λουτρά και ολόκληρος ο Δήμος μας προβάλλεται σε όλο τον κόσμο. Προφανώς, ο κ. Χουρσόγλου οραματίζεται έναν Δήμο του οποίου ο Δήμαρχος θα πίνει όλη μέρα καφέδες και θα προτιμά το γήπεδο από εκδηλώσεις ιδιαίτερης σημασίας για την ανάπτυξη της περιοχής μας.

12 σχόλια:

  1. Τους ενώνει η καρέκλα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Μόνο για την καρέκλα ήσουν χουρσογλου για τίποτε άλλο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΜΙΛΑΝΕ ΚΙΟΛΑΣ. ΑΝΤΕ ΚΡΥΦΤΕΙΤΕ ΡΕ. ΜΕ ΤΟΝ ΜΠΙΝΟ ΕΚΛΑΓΗΚΑΤΕ. ΑΝΤΕ ΤΡΑΒΑ ΣΕ ΒΕΣΚΟ. ΣΤΑ ΛΟΥΤΡΑ ΜΙΑ ΧΑΡΑ ΗΣΟΥΝ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Δήμαρχε γλίτωσες από τα βαρίδια,

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΒΕΣΚΟ Η ΚΑΤΡΑΚΥΛΑ ΣΟΥ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΣΤΑΜΑΤΗΜΟ.

      Διαγραφή
  5. Μπράβο Προεδραρα μας

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Πρωτοπαλίκαρο
    Χα χα χα χα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Ευτυχως μιλαει και καποιος εκει μεσα και ο βεσκος πολλα ξερει ο αγιος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. σιχαματα, ανθρωπακια, επιτελους καποιος σας εστειλε στα αζητητα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Δεν ειχατε την ιδια αποψη οταν τους ψηφιζατε.

      Διαγραφή
  9. Οι καλύτεροι προεδροι,,, κωσταντιας κ μηλιας,,,, κ οι δύο παλικάρια,,,,

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News