Σάββατο 27 Μαΐου 2017

Ανθοέκθεση: Μικρές πεταλουδίτσες γέμισαν χρώματα την πλατεία της Αριδαίας - Δείτε το βίντεο του Aridaia News

Δείτε αποσπάσματα από την παρουσία του Κέντρου Τέχνης «Εν Χορώ» στην Ανθοέκθεση που διοργάνωσε ο Δήμος Αλμωπίας και η ΔΗ.Κ.Ε.Α.:


4 σχόλια:

  1. ζούμε στην κωμόπολη με τις λιγότερες υποδομές σε χώρους για παιδιά.Καταντήσαμε μια τσεμεντένια πλατεία να είναι ο μεγαλύτερος παιδότοπος ακριβώς γιατί δεν υπάρχει ένα απλό καθαρό δημόσιο πάρκο.Ψέμα είναι ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. e oxi kai paidotopos i plateia pouden mporis na perasis apo ta trapazia kai tis monimes kataskeyes eleos afiste enan xoro gia tous polites tis aridaias k dimarxe oxi ola gia to xrima kai tous cifous ka8arise kai spase to palio katestimeno ka8arise tin plateia kai na eisaia sigouros 8a to ektimisi o aplos politis pou se cifise

      Διαγραφή
  2. κ εκεινο το δηθεν συντριβανι αφου δεν..... γκρεμιστε το ρε παιδια, αηδια ειναι, καντε το κηπο με λουλουδια κατι οτιδηποτε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Φέρτε πάπιες και χήνες
      Βάλτερ τες στο σιντριβάνι και στις τόσες γούρνες που έχουμε στους δρόμους.
      Οι πάπιες θα το εκτιμήσουν σίγουρα

      Διαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News