Πέμπτη 18 Μαΐου 2017

Ο Πρόεδρος της Δόξας Εξαπλατάνου αποκλειστικά στο Aridaia News: «Στόχος μας η νίκη και η άνοδος»

"Το ταξίδι συνεχίζεται με προορισμό το όνειρο!"

Αποκλειστικά στο Aridaia News και τον Βασίλη Βαφειάδη μίλησε ο Πρόεδρος της Δόξας Εξαπλατάνου Τάσος Λαμπρίδης.

Λίγες μέρες πριν τον αγώνα μπαράζ με τον Εδεσσαϊκό που θα κρίνει ποια ομάδα θα ανέβει στη Γ’ Εθνική, ο Πρόεδρος της ομάδας δηλώνει ενθουσιασμένος, καθώς είναι η πρώτη φορά στην ιστορία της Δόξας από την ίδρυσή της το 1952 που διεκδικεί άνοδο σε Εθνική κατηγορία.

Όπως είπε, ο αγώνας με τον Εδεσσαϊκό θα είναι μια μεγάλη γιορτή για όλους, ενώ κάλεσε τον φίλαθλο κόσμο του Εξαπλατάνου και ολόκληρης της Αλμωπίας να σταθεί στο πλευρό της ομάδας.

Παράλληλα, σημείωσε ότι στόχος είναι η νίκη και κατ’ επέκταση η άνοδος, ενώ ευχαρίστησε θερμά το Δ.Σ., τον προπονητή, τους παίκτες, τον φίλαθλο κόσμο, τους χορηγούς και όλους όσους συνέβαλαν σε αυτή την πορεία.

Όπως είπε, το ταξίδι συνεχίζεται με προορισμό το όνειρο!

4 σχόλια:

  1. κυριε Λαμπριδη ειστε ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ, μπραβο σας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΑΝΤΕ ΔΟΞΑ ΚΑΝΕ ΤΗΝ ΕΚΠΛΗΞΗ, ΚΑΙ ΣΕ ΣΕΝΑ ΤΑΣΟ ΕΝΑ ΤΕΡΑΣΤΙΟ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΑΠ ΤΟΝ ΑΘΛΗΤΙΚΟ ΚΟΣΜΟ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Λαμπρίδη φερε τό κύπελο στό χωριό.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Η επιτυχία είναι γεγονός. Η άνοδος λίγο μας ενδιαφέρει. Λαμπρό παράδειγμα ο σύλλογος του Εξαπλατάνου. Πολλά μπράβο. Άξιος ο πρόεδρος. Μπράβο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News