Δευτέρα 22 Μαΐου 2017

Τραγωδία με 4χρονο αγοράκι στη Βέροια

Το άτυχο αγοράκι άφησε την τελευταία του πνοή αφού διακομίσθηκε στο νοσοκομείο Παπαγεωργίου

Ενα τετράχρονο αγόρι έχασε τη ζωή του, σε ένα περιστατικό για το οποίο εξετάζεται αν φέρει ευθύνη το ιατρικό προσωπικό του νοσοκομείου της Βέροιας.

Οι γονείς μετέφεραν το τετράχρονο αγόρι στο Νοσοκομείο Βέροιας με κοιλιακούς πόνους, το βράδυ της Παρασκευής, σύμφωνα με πληροφορίες της ιστοσελίδας InVeria. Επειτα από 2-3 ώρες, κρίθηκε απαραίτητη η μεταφορά του στο νοσοκομείο Παπαγεωργίου της Θεσσαλονίκης, όπου υπάρχει παιδιατρικό τμήμα.

Ομως, η μεταφορά δεν έγινε με ασθενοφόρο, αλλά με ιδιωτικό αυτοκίνητο. Το άτυχο αγοράκι άφησε την τελευταία του πνοή αφού διακομίσθηκε στο νοσοκομείο Παπαγεωργίου. Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, το παιδί είχε ειλεό.

Για το περιστατικό γίνεται έρευνα, προκειμένου να διαπιστωθεί αν συνετέλεσαν στην τραγωδία ο χρόνος που μεσολάβησε μέχρι να εξεταστεί το παιδί, αλλά και ο τρόπος της διακομιδής.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News