Παρασκευή 19 Μαΐου 2017

Κρώμνη 2017: Εκδηλώσεις Πολιτιστικού Συλλόγου Κρωμνιωτών

Πρόσκληση

Όπως κάθε χρόνο έτσι και φέτος ο πολιτιστικός σύλλογος Κρωμνιωτών "Άγιος Νικόλαος" διοργανώνει τις πολιτιστικές του εκδηλώσεις το Σαββατο 20 Μαιου στις πλατεία συνοικισμού Κρώμνης Ν. Μυλοτοπου

Εκτός από το μικρό, το μεσαίο, το γυναικείο και το εφηβικό τμήμα του συλλόγου μας θα εμφανιστεί και ο πολιτιστικός σύλλογος Αραβησσού "Παύλος Μελάς" καθώς και ο μορφωτικός πολιτιστικός σύλλογος Κριθιας νομού Θεσσαλονίκης.

Σας περιμένουμε όλους για μια υπέροχη βραδιά με την μουσική ενορχήστρωση του Γρηγόρη Σταφυλά.

Ραντεβού λοιπόν το Σάββατο για μια αξέχαστη γνήσια παραδοσιακή Μακεδονική βραδιά !

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News