Δευτέρα 29 Μαΐου 2017

Κλείνουν οι δρόμοι στην περιοχή του 1ου Γυμνασίου Αριδαίας (ΦΩΤΟ)

Σύμφωνα με το πρόγραμμα που έχει ανακοινωθεί

Συνεχίζονται οι εργασίες αποκατάστασης του οδικού δικτύου, αφού το επιτρέπουν και οι καιρικές συνθήκες στην περιοχή του 1ου Γυμνασίου Αριδαίας, σύμφωνα με το πρόγραμμα που έχει ανακοινωθεί.




4 σχόλια:

  1. επιτελους μπραβο μακαρι γρηγορα να κλεισουν παντου

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ρε παιδιά πολύ αργα πέφτει η άσφαλτος.Μόνο ένα ή δύο συνεργεία υπάρχουν? έτσι θα φάμε όλη τη σκόνη του καλοκαιριού? δεν υπάρχει πρόβλεψη για πιο γρήγορους ρυθμούς? δεν είναι θέμα εργολάβου.Η λαικη βούληση απαιτεί αλλαγή των όρων και των συμφωνιών.Αν δεν μπορεί ο ιδιώτης να έρθουν άλλοι.Αργούμε υπερβολικά πολύ.Κρίμα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Δημαρχε ελα στιν οδό μπουμπουληνας έχουν ανοίξει κάτι τρύπες χωρας και εσυ όρθιος αντε πια

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΓΙΑ ΟΛΛΑ ΦΤΑΙΗ Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΜΑ ΠΟΣΟ ΝΟΗΜΟΝ ΒΛΑΞ ΕΙΣΑΙ ΑΝΤΕ ΣΤΟΝ ΚΑΝΑΠΕ ΣΟΥ ΦΤΑΝΕΙ ΠΙΑ ΣΤΟ ΚΑΤΩ ΚΑΤΩ ΒΡΕΣ ΤΗΝ ΜΠΟΥΜΠΟΥΛΙΝΑ ΝΑ ΣΟΥ ΚΛΙΣΗ ΤΗΝ ΤΡΥΠΑ ΣΟΥ

      Διαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News