Πέμπτη 25 Μαΐου 2017

Στην Κ17 της ΠΑΕ Ξάνθη ο 17χρονος μέσος Δημήτρης Πασσαλής από την Αθλητική Ακαδημία Γιαννιτσών

Γράφει ο Γιώργος Μπίνος

Την παράδοση να προωθεί νεαρούς παίκτες σε μεγαλύτερες ομάδες τήρησε κατά γράμμα και φέτος η Αθλητική Ακαδημία Γιαννιτσών καθώς ανακοίνωσε και επίσημα την παραχώρηση του ταλαντούχου μέσου της Δημήτρη Πασσαλη στην ΠΑΕ Ξάνθη και συγκεκριμένα στην ομάδα Κ17.

Οι πολύ καλές εμφανίσεις του νεαρού αμυντικού μέσου τόσο με την ομάδα του όσο και με την Μικτή Πέλλας τράβηξαν τα βλέμματα των ανθρώπων της Θρακικης ομάδας οι οποίοι κινούμενοι κάτω απο άκρα μυστικότητα απέσπασαν την υπογραφή του και πλέον είναι στο χέρι του να αναδείξει το ταλέντο του και φυσικά να δικαιώσει πρώτα τον εαυτό του τους προπονητές του αλλα και την οικογένειά του που τον στηρίζει στην μεγάλη προσπάθεια του.

Το Αridaia News συγχαίρει τόσο την Αθλητική Ακαδημία Γιαννιτσών οσο και τον ίδιο τον ποδοσφαιριστή και του εύχεται καλή σταδιοδρομία.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News