Κυριακή 28 Μαΐου 2017

Προβάδισμα 16,6 μονάδων για τη Ν.Δ. σε νέα δημοσκόπηση

Η δημοσκόπηση δείχνει άνετο προβάδισμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης στην πρόθεση ψήφου

Με 16,6 ποσοστιαίες μονάδες προηγείται η Νέα Δημοκρατία, έναντι του ΣΥΡΙΖΑ, σύμφωνα με δημοσκόπηση της εταιρείας Marc.

Σύμφωνα με τη δημοσκόπηση, που διενήργησε η εταιρεία για το «Πρώτο Θέμα», με αναγωγή επί των εγκύρων, η Ν.Δ. φτάνει σε ποσοστό 32,3%, αντίστοιχα ο ΣΥΡΙΖΑ με την αναγωγή ανεβαίνει στο 15,7%. Ποσοστό 7,1% κερδίζει ΚΚΕ και Χ.Α., ενώ πέμπτο κόμμα εμφανίζεται η Δημοκρατική Συμπαράταξη.

Παράλληλα, η Ένωση Κεντρώων έχει ποσοστό 3%, ενώ εκτός Βουλής με 2,4 και 2,3 μονάδες αντίστοιχα, μένουν Ανεξάρτητοι Έλληνες και Ποτάμι. Όπως αποτυπώνεται στη δημοσκόπηση, το ποσοστό των αναποφάσιστων είναι στο 14,5%.

Χαρακτηριστικό είναι ότι μόλις ένας στους δέκα Έλληνες εκφράζεται θετικά για τη συμφωνία. Η δημοσκόπηση δείχνει άνετο προβάδισμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης στην πρόθεση ψήφου, ενώ ο Κυριάκος Μητσοτάκης θεωρείται καταλληλότερος για πρωθυπουργός.

Τέλος, σύμφωνα με τα ευρήματα της μέτρησης, το ποσοστό όσων έχουν πειστεί ότι τα πολυδιαφημισμένα αντίμετρα μπορεί να λειτουργήσουν εξισορροπητικά προς τα σκληρά μέτρα τα οποία ψηφίστηκαν πρόσφατα από το ελληνικό Κοινοβούλιο περιορίζεται στο 15,5%.

4 σχόλια:

  1. Τραγικα τα πραγματα δε προκειται να αλαξει τπτ στην Ελλαδα απτην σκυλα στην χαρυβδη... κανενα νεο προσωπο κανενα νεο κομμα καμια νεα ιδεα οι ιδιοι και ιδιοι και νεοι με σαπια μυαλα κομματοσκυλα και λαμογια.επαιτεια .και γλυψιμο μια ζωη...τελικα οι μονες εξαιρεσης ειναι οσοι φευγουν μακρια μακρια ρεεε ουστ κοπροσκυλα ολοι

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. τι ν αλλαξει ρε φιλε, ειπαμε να βγαλουμε κατι νεο και φαγαμε σκατα, χειροτεροι και απ τους αλλους, δυστηχως ολοι για σφαλιαρες ειναι, δεν ντρεποντε κι ολας και κυκλοφορουν

      Διαγραφή
  2. για να αλλαξει η κατασταση ο κοσμος θα βγαλει την νεα δημοκρατια που κυβερνουσε πριν 2 χρονια και τι ειχε γινει πριν 2 χρονια ΤΙΠΟΤΑ
    Ειμαστε αξιοι της μοιρας μας

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Δεν τα θυμάσαι καλά. Το δεύτερο μνημόνιο τελείωνε το 2014 και πήρε παράταση μέχρι τον Φεβρουάριο του 2015. Να σου θυμίσω το μαίιλ του Χαρδούβελη με τα 1,9 δις ενώ η Τρόικα (έτσι την έλεγαν τότε) ζητούσε μέτρα 2,6 δις.Η χώρα θα έβγαινε στις αγορές. Ήρθε όμως το ακριβό αγόρι με το χοντρό παιδί και μας χαντάκωσαν

      Διαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News