Σάββατο 20 Μαΐου 2017

Επέστρεψε στην Α1 ο Όλυμπος Αψάλου - Πλούσιο ΦΩΤΟΡΕΠΟΡΤΑΖ αποκλειστικά στο Aridaia News

Γράφει ο Γιώργος Μπίνος

Μεγάλος και άξιος νικητής στον αγώνα των πλαιη οφ ο Όλυμπος Αψαλου επικράτησε με σκόρ 3-1 του Ορφέα Ριζαριου και πήρε το εισιτήριο για την Α1.

Το παιχνίδι που έγινε παρουσία 400 περίπου φίλων του ερασιτεχνικου ποδοσφαίρου ηταν καλό οι γηπεδούχοι έδειξαν ψυχωμενοι κυριάρχησαν στον αγωνιστικό χώρο και έφτασαν δίκαια κσι καθαρά στην νίκη, ενώ οι φιλοξενούμενοι παρουσιαστηκαν κατώτεροι του αναμενόμενου και υπέστησαν φυσιολογικά την ήττα χωρίς βέβαια να παραγνωριζεται η μεγάλη προσπάθεια που έκαναν καθολη την διάρκεια της χρονιάς.

Σκόρερ των νικητών ήταν οι Μπάμπης Φαφούτης (21'), Γιάννης Παπαδημητρίου (37'), Σάκης Καραμπατακης (56'), ενω των ηττημένων ο Γρηγόρης Μουζακης(89').

Διαιτητής Φωτιάς (Ν. Δεμερτζής - Αρεστης) απέβαλε τον Σαββαντογλου (32') των φιλοξενουμενων. 






















































3 σχόλια:

  1. Μπράβο σε ολα τα παιδιά συγχαρητήρια στους 2 ξιφωνιοτες που έβαλαν τα 2 απο τα τρία γκολ μας κάνουν υπερήφανους ενας φιλος απο το χωριό

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Μπραβο ρε μαγκες παντα νηκες σας ευχομαι.Καλο ταξιδι στον εκλιποντα και τεος προεδρο της ομαδας

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Συγχαρητήρια στον Όλυμπο,έπαιξε το καλύτερο ποδόσφαιρο όλη την σαιζόν

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News