Κυριακή 21 Μαΐου 2017

Εδεσσαϊκός - Δόξα Εξαπλατάνου 1 - 0: Οι φάσεις του αγώνα

Γράφει ο Γιώργος Μπίνος

Μεγαλο παιχνίδι στο γήπεδο της Έδεσσας παρουσία 2.00 θεατών. Ο Εδεσσαϊκός επικράτησε δύσκολα με σκορ 1 – 0 της Δόξας Εξαπλατάνου και πήρε το εισιτήριο για τη Γ’ Εθνική.

Το παιχνίδι στο πρώτο μέρος ήταν καλύτερο με τον Εδεσσαϊκό να κυριαρχεί και να χάνει αρκετές ευκαιρίες για να καθαρίσει το παιχνίδι, ενώ στο δεύτερο μέρος το παιχνίδι ήταν ισορροπημένο, με λιγότερες φάσεις, ωστόσο κράτησε το ενδιαφέρον του μέχρι το τέλος όταν οι φιλοξενούμενοι έψαξαν το γκολ της ισοφάρισης το οποίο τελικά δεν ήρθε.

Έτσι όπως εξελίχθηκε το παιχνίδι, η επικράτηση του Εδεσσαϊκού κρίνεται δίκαιη και οι πανηγυρισμοί μετά το τέλος του παιχνιδιού ήταν έντονες.

Φάσεις και γκολ:

- Στο 4’ σουτ του Τσιρλίδη, απέκρουσε δύσκολα ο Δημητριάδης

- Στο 18’ σύγχηση στα καρέ των φιλοξενούμενων, τρία συνεχόμενα σουτ του Εδεσσαϊκού κόντραραν σε αμυντικούς της Δόξας

- Στο 21’ σέντρα του Κιόρτση από αριστερά, γυριστό σουτ του Τσιρλίδη, η μπάλα χτύπησε κόντρα σε αμυντικό και κατέληξε στο παραθυράκι από τον Δημητριάδη για να γίνει το 1 – 0 μέσα σε έξαλλους πανηγυρισμούς

- Στο 32’ κόρνερ του Βασίλη Τσόρμπα, σουτ ο Τσόλκας, άουτ

- Στο 40’ δυνατό σουτ του Παπαγεωργίου, δύσκολη απόκρουση Δημητριάδη

- Στο 42’ σουτ του Ρέντζια, δύσκολα μπλόκαρε ο Δημητριάδης

- Στο 64’ Φοβερό σουτ του Παπαγεωργίου, σύριζα άουτ

- Στο 67’ ο Βασίλης Τσόρμπας βρέθηκε σε επίκαιρη θέση, το πλασέ που επιχείρησε πέρασε σύριζα άουτ

- Στο 79’ φάτσα κάρτα με το τέρμα ο Λαφαζανίδης, έχασε τη μεγάλη ευκαιρία να καθαρίσει το παιχνίδι

- Στο 90’ ο Τσιρλίδης τετ-α-τετ, απελπιστικά άουτ το σουτ του

Διαιτητής ο Φωτιάς (Δεμερτζής Χ. – Κουπαράνη), έχουν παράπονα οι φιλοξενούμενοι με τα σφυρίγματά του στο τέλος.

Οι συνθέσεις των ομάδων:

ΕΔΕΣΣΑΪΚΟΣ: Βόλτσης, Παπουλίδης (89’ Παπαηλία), Κιόρτσης, Παπαγεωργίου (90’ Μπάρμπας), Ουζούνης, Σαββίδης, Ρέντζια, Λαφαζανίδης, Τσιρλίδης, Κάρτζιος (65’ Κιούπης), Κούμπους.

ΔΟΞΑ ΕΞΑΠΛΑΤΑΝΟΥ: Δημητριάδης, Ντόγκαρης (86’ Παρτσανάκης), Κουντουράς, Θωμάς Γ., Τσόρμπας Ε., Τσόρμπας Β., Κονταξής (75’ Λεμονάκης), Ουζούνης, Τσόλκας (80’ Θωμάς Ε.), Μποζίνης. 

ΣΕ ΛΙΓΟ ΠΛΟΥΣΙΟ ΦΩΤΟΡΕΠΟΡΤΑΖ ΣΤΟ ARIDAIA NEWS!

3 σχόλια:

  1. ε οχι και παραπονα....πεναλτι μαρσ υπερ του εδεσσαικου επνιξε!ανυπαρκτη η δοξα,φανηκε οτι φετος ευνοηθηκε πολλες φορες απο την τυχη.το μαυροβουνι αν δεν ειχε τα προβλημτα του ηταν πολυ καλυτερο!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ήσουν παρόν στον αγώνα;; Ο Εδεσσαϊκός δεν υπήρχε στο δεύτερο ημίχρονο!! Ο κ.Φωτιάς δεν κράτησε ουτε ενα λεπτό καθυστερήσεις ενω ηταν τουλαχιστον τρία! Ενημερώσου καλυτερα και μετα πρόβαλε άποψη! Δοξα στις χαρές, Δοξαρά στις λύπες!Του χρονου δυνατότεροι μαύρα ελάφια!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Πας καλα αρχικά ακύρωσε τον 2ο γκολ του Εδεσσαικου ως οφσάιντ ενώ δεν ήταν και κράτησε πανω από 3 λεπτα καθυστερήσεις

      Διαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News