Πέμπτη 18 Μαΐου 2017

Ο γάμος των ονείρων σου στη Water Oasis! Εντυπωσιακές εικόνες από τον ανανεωμένο χώρο!

Από το πρωί μέχρι το βράδυ, WATER OASIS!

Εντυπωσιακές είναι οι εικόνες που παρουσιάζει αποκλειστικά το Aridaia News από τη WATER OASIS που φέτος αλλάζει και ετοιμάζεται να μας υποδεχτεί για ένα καλοκαίρι αξέχαστο.

Όπως βλέπετε στις φωτογραφίες, όλα αλλάζουν και ο χώρος γίνεται ακόμα πιο ειδυλλιακός, ενώ παράλληλα αναβαθμίζονται και οι παρεχόμενες υπηρεσίες.

Από το πρωί μέχρι το βράδυ, WATER OASIS! Γιατί εδώ τα έχεις όλα… Και για κολύμπι και για ποτό και για λαχταριστούς μεζέδες και για έναν υπέροχο παιδότοπο και για ότι άλλο θέλεις μόνο WATER OASIS.

Επίσης, η WATER OASIS σου δίνει τη δυνατότητα να ζήσεις το όνειρο του γάμου σου όπως ακριβώς το έχεις ονειρευτεί και να βιώσεις απίστευτες στιγμές. Σε έναν ανανεωμένο χώρο που ξεχωρίζει για το ειδυλλιακό περιβάλλον του και με πρόβλεψη για περίπτωση κακοκαιρίας. 

Και το καλύτερο το αφήσαμε για το τέλος... Με ξεχωριστές γεύσεις από το εστιατόριο της Όασης, για υπέροχα γεύματα κάτω από τ' αστέρια!

Πληροφορίες στο τηλ. 6945548602

ΖΗΤΕΙΤΑΙ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ. ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΣΤΟ ΤΗΛ. 6945548602 




2 σχόλια:

  1. φανταστικο τοπιο!!! αξιζει καποιος να σας επισκεφτει...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Παιδιά έχει παιδότοπο γιατί με ενδιαφέρει; Και καλές δουλειές

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News