Τρίτη 25 Απριλίου 2017

Πόσο κοστίζει το Survivor ανά δευτερόλεπτο; Θα εκπλαγείτε...

Πρόκειται για μια ιδιαίτερα ακριβή παραγωγή

Tο τηλεοπτικό φαινόμενο των καιρών μας λέγεται Survivor και έχει μονοπωλήσει το ενδιαφέρον τεράστιας μερίδας του τηλεοπτικού κοινού. Πρόκειται για μια ιδιαίτερα ακριβή παραγωγή.

Συγκεκριμένα, στην παραγωγή του παιχνιδιού εργάζονται 432 άτομα και κάθε δευτερόλεπτό του κοστίζει 18 ευρώ, ενώ κάθε επεισόδιο που προβάλλεται στην Ελλάδα το οποίο είναι διάρκειας τριών ωρών, κοστίζει 150.000 ευρώ.

Οσο για τους φανατικούς τηλεθεατές του ριάλιτι είναι κυρίως γυναίκες και άντρες ηλικίας 15 έως 24 ετών. Δείτε το αποκαλυπτικό ρεπορτάζ που προβλήθηκε στην εκπομπή «Ελένη».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News