Κυριακή 2 Απριλίου 2017

Let’s do it Greece: Εθελοντική δράση στο Μνημείο των Ποντίων στην Αριδαία (ΦΩΤΟ)

Συγχαρητήρια σε όλους τους εθελοντές!

Let’s do it Greece! Η δραστήρια εθελοντική ομάδα της Ευξείνου Λέσχης Αλμωπίας σε συνεργασία με το Δήμο Αλμωπίας και τη ΔΗ.Κ.Ε.Α. ανέλαβε να ομορφύνει εθελοντικά την περιοχή πέριξ του Μνημείου των Ποντίων στην Αριδαία. Μια προσπάθεια η οποία δικαιώθηκε από το αποτέλεσμα! Συγχαρητήρια σε όλους τους εθελοντές!






10 σχόλια:

  1. Απαντήσεις
    1. ΓΕΙΑ ΣΟΥ ΡΕ ΔΕΚΟ ΒΟΥΝΟ
      ΜΕΣΑ ΣΕ ΟΛΑ ΕΙΣΑΙ...ΑΝΤΕ ΚΑΙ ΣΤΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ

      Διαγραφή
  2. Στο δασακι να πας εσύ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ο Χατζηγιαννιδης δεν ειναι πουθενα βλεπω τζαμπα μας επριζε τοσο καιρο να συμμετεχουμε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΑΥΤΟΣ ΕΒΑΛΕ ΤΟ ΜΥΑΛΟ........... ΕΤΣΙ ΔΙΝΕΙ ΤΟ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΤΟΥ ΕΘΕΛΟΝΤΙΣΜΟΥ..... ΕΒΑΛΕ ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΤΗ ΔΟΥΛΕΙΑ ΚΑΙ ΑΥΤΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΜΕΓΑΣ ΑΡΧΗΓΟΣ.

      Διαγραφή
  4. Περιμένουμε το let's do it greece
    Να γίνει let's do it lagadia.
    Να δουν και να νιώσουν τα παιδιά των ακριτικών χωριών την παιδικη χαρά που ζητάνε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Συγχαρητήρια για την προσπάθεια. Όμως ο δήμος και οι δημότες πρέπει να νοιάζονται για τα μνημεία 365 μέρες το χρόνο και όχι όταν το ορίζουν κάποια ξενόφερτα "έθιμα". Όλοι μας σε καθημερινή βάση πετάμε σκουπίδια στους διπλανούς κάδους μέσα και έξω από αυτούς, αδέσποτα ή μη σκυλιά χρησιμοποιούν την αυλή του γυμνασίου ή και του μνημείου ως χώρο αφόδευσης. Συγχαρητήρια λοιπόν για την πρωτοβουλία αλλά και "συγχαρητήρια " για την πρωτοβουλία της αφόδευσης...

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News