Τρίτη 25 Απριλίου 2017

Πως σχολίασαν οι «Ράδιο Αρβύλα» το Δημοτικό Συμβούλιο Αλμωπίας (ΒΙΝΤΕΟ)

Δείτε πως σχολίασαν οι «Ράδιο Αρβύλα» τη Συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Αλμωπίας (56:13'):
.

10 σχόλια:

  1. ΠΟΙΟΣ ΔΗΜΟΤΙΚΟΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ ΠΟΥ ΚΑΤΕΙΧΕ ΕΜΙΣΘΗ ΘΕΣΗ ΚΑΙ ΕΚΑΝΕ ΤΗΝ ΠΑΠΙΑ ΜΕΧΡΙ ΠΡΟΣΦΑΤΑ, ΠΗΡΕ….. ΚΑΤΕΥΘΥΝΣΕΙΣ ΑΠΟ ΠΡΩΗΝ ΔΗΜΑΡΧΟ ΠΡΙΝ ΛΙΓΕΣ ΜΕΡΕΣ;;;;;;;;; ΓΙΑ ΔΥΝΑΤΟΥΣ ΜΟΝΟ........

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Σας πήρανε χαμπάρι
    Τραγιά ε τραγιά

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Πως το ειπε να δεις; "Εκλεγμενος με προσληψη". "Σωπα μωρη τωρα θυμηθηκες οτι ειναι Δημοτικο συμβουλιο;"
    Η κυρια στην οποια αναφερεσαι(την οποια ουτε ξερω, ουτε με νοιαζει να μαθω) κυριε εκλεγμενε με προσληψη ..εστω και τωρα το θυμηθηκε! Εσυ ποτε θα το θυμηθεις; και για πες μας λιγο...αυτο ειναι το λεξιλογιο της προσληψης σου; η μηπως της εκλογης σου;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Το ποσοστο που εκλεχτηκε το γνωριζει αυτος που τον προσελαβε.το λεξιλογιο του το γνωριζουν και αυτοι πουτον εκλεξανε αλλα και αυτοι που εκλεχτηκαν και χαριν αυτου.

      Διαγραφή
  4. Το καλυτερο σχολιο απο τον Κανακη Καταλαβατε γιατι θα ειμαστε στα μνημονια μεχρι να σβησει ο ηλιος. Κουρασατε ολοι εκει μεσα κυριοι και κυριες.Ο ενας σε οτι καβγα γινεται ειναι μεσα ο αλλος σαραντα χρονια στις αυτοδιοικησεις. Αφηστε ρε τους νεους και ασπηλους να μαθουν κι αυτοι να μαλωνουν on kamera.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΚΑΤΑΡΓΗΣΑΝ ΜΙΑ ΟΛΟΚΛΗΡΗ ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΒΟΛΕΨΕΙ Ο ΒΕΣΚΟΣ ΤΟΝ ΓΙΟ ΤΟΥ ΣΤΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ. ΑΥΤΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΑΓΙΟΣ ΤΩΝ ΠΡΟΜΑΧΩΝ. ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΤΟΥ ΗΘΟΣ. ΑΝ ΕΧΕΙ ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ ΝΑ ΑΠΟΣΥΡΘΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΟΛΙΤΙΚΗ. ΚΑΙ ΟΧΙ ΝΑ ΤΑΥΤΙΖΕΤΑΙ ΜΕ ΤΟΝ ΧΟΥΡΣΟΓΛΟΥ ΠΟΥ ΤΟΝ ΚΑΤΗΓΟΡΟΥΣΕ ΓΙΑ ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ……… ΟΦΕΛΗ……… ΑΣ ΜΑΣ ΠΕΙ ΜΕ ΤΗΝ ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΚΑΙ ΤΙ ΕΝΟΟΥΣΕ ΕΝΑ ΧΡΟΝΟ ΠΡΙΝ Ο ΧΟΥΡΣΟΓΛΟΥ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Στα μνημονια Κανάκη θα ειμαστε για κατι δηθεν λαϊκούς οπως Εσύ και τα πρόβατα που σε θαυμάζουν αντε γειά

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Τι θες να πεις?

      Διαγραφή
    2. καλα εσυ 2.06 εισαι τοσο κομπλεξικος που οταν κατουρας ουτε την π.... σου κοιτας, ο Κανακης σε πειραξε παλιογιδαρα

      Διαγραφή
    3. Δεν ειπα οτι με πείραξε ο Κανάκης αγραμματε και ειμαι σίγουρος ότι αυτό με το κατούρημα το παθαίνεις εσύ για να το λες μάλλον το παθαίνεις συχνά 😂😂😂😂

      Διαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News