Πέμπτη 27 Απριλίου 2017

Η Ομάδα Εθελοντών Προμάχων απένειμε τιμητικό έπαινο στον Δήμαρχο Αλμωπίας

Θεωρώντας τον ως επίτιμο μέλος της ομάδας και ευχαριστώντας τον με την κίνηση αυτή για την αμέριστη και συνεχή βοήθεια και συμπαράσταση που τους προσφέρει

Μέλη της Ομάδας Εθελοντών Προμάχων, είχαν συνάντηση με τον Δήμαρχο Αλμωπίας, κατά την οποία του απένειμαν τον έπαινο συμμετοχής της Πανελλαδικής δράσης "Let 's do it Greece", θεωρώντας τον ως επίτιμο μέλος της ομάδας και ευχαριστώντας τον με την κίνηση αυτή για την αμέριστη και συνεχή βοήθεια και συμπαράσταση που τους προσφέρει.

Ο Δήμαρχος κύριος Δημήτρης Μπίνος τους ευχαρίστησε για την τιμή και τους διαβεβαίωσε ότι θα είναι στο πλευρό τους στις εκάστοτε δράσεις που πραγματοποιούν.

Παρόμοιοι έπαινοι επιδόθηκαν και στους Δημοτικούς συμβούλους Στέφανο Αβραμίκα, Χρήστο Γεωργίου, Γιώργο Γούδη (Αμερικάνο), Χρήστο Μπάτση και Γιώργο Χατζηγιαννίδη, για τους ίδιους λόγους.


Δήλωση Δημάρχου Αλμωπίας κ. Δημήτρη Μπίνου:

"Ευχαριστώ πολύ Δημήτρη εσένα και όλους τους εθελοντές των Προμάχων . Τιμή μου να με εντάξετε στην ομάδα σας .Ο εθελοντισμός είναι στάση ζωής και θετικός τρόπος σκέψης στα πρόσωπα, τα πράγματα και τη φύση. Ελάτε να αλλάξουμε αυτά που μας ολοκληρώνουν ως ανθρώπους και μας οδηγούν σε σωστή σχέση με τον κόσμο και το Θεό".

ΠΡΟΜΑΧΙΩΤΙΚΑ ΝΕΑ

3 σχόλια:

  1. Αν καταφέρεις και μας φτιάξεις
    Καινούργια παιδική χαρά εκτος
    απο έπαινο θα σας δώσουμε και
    μετάλλιο και πινακίδα στην
    Παιδική χαρά με το όνομα του
    ευεργέτη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Μαρια εισαι πολυ ομορφη....σ'αγαπαω!!
    Και πολυ καλη φωτογραφος!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News