Σάββατο 22 Απριλίου 2017

Σοβαρές ζημιές στις καλλιέργειες από τον παγετό - Στην Πέλλα ο Πρόεδρος του ΕΛΓΑ

Ο Πρόεδρος του ΕΛΓΑ κ. Φ. Κουρεμπές θα επισκεφθεί την Πέλλα και θα περιοδεύσει στις πληγείσες από τον παγετό περιοχές

Σοβαρότατες ζημιές στις καλλιέργειες κυρίως στον ορεινό όγκο της Αλμωπίας και της Έδεσσας, προκάλεσε ο παγετός των προηγούμενων ημερών.

Από το γραφείο της βουλευτή Πέλλας του ΣΥΡΙΖΑ κ. Θεοδώρας Τζάκρη ανακοινώνεται ότι την Παρασκευή 28 Απριλίου ο Πρόεδρος του ΕΛΓΑ κ. Φ. Κουρεμπές θα επισκεφθεί την Πέλλα και θα περιοδεύσει στις πληγείσες από τον παγετό περιοχές.

Αυτό αποφασίστηκε σε επικοινωνία που είχε μαζί του η κ. Τζάκρη, κατά την οποία την ενημέρωσε ότι υπηρεσιακοί παράγοντες του Καταστήματος ΕΛΓΑ Βεροίας θα επισκεφθούν άμεσα τις πληγείσες περιοχές ώστε να γίνουν οι απαραίτητες προεπισημάνσεις και να δρομολογηθεί η διαδικασία των αναγγελιών για τις ζημίες που υπέστησαν οι παραγωγοί.

13 σχόλια:

  1. ΠΛΑΚΑ ΜΑΣ ΚΑΝΕΤΕ? ΤΟΥ 2016 ΤΙΣ ΖΗΜΙΕΣ ΒΡΟΧΩΠΤΩΣΕΙΣ ΣΤΑ ΚΕΡΑΣΙΑ ΖΗΜΙΕΣ 100% ΠΟΤΕ ΘΑ ΜΑΣ ΑΠΟΖΗΜΙΩΣΕΤΕ? ΚΑΙ ΜΙΛΑΤΕ ΓΙΑ ΝΕΕΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΖΗΜΙΩΝ.. ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΜΙΑ.. ΠΑΡΤΕ ΤΟ ΧΑΜΠΑΡΕΙ.. ΛΕΦΤΑ ΤΕΛΟΣ.. ΜΑΣ ΕΧΕΤΕ ΔΙΑΛΥΣΕΙ.. ΒΓΕΙΤΕ ΜΙΛΗΣΤΕ ΜΕ ΤΟΥΣ ΑΓΡΟΤΕΣ ΑΝ ΤΟΛΜΑΤΕ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Τολμανε τολμανε χθες ο παπας οχι μονο βγηκε, αλλα κεραστηκε κιολας

      Διαγραφή
    2. και γρηγορο ιντερνετ θα μας φερει ο συριζα στον Αρχαγγελο, ου να μου χαθητε βοδια.

      Διαγραφή
    3. Το βόδι σίγουρα για τον εαυτό σου το λες εδώ και 2 μήνες έχουμε ιντερνετ όταν έρθει υπουργός στο χωριό σου να τον διοξης για τα άλλα χωριά να μην ανακατεύεσε βόδι ε βόδι με κέρατα

      Διαγραφή
    4. απ το ιδιο χωριο ειμαστε βοδι, να χειροκροτατε βοδι ολους τους πολιτικους βοδι

      Διαγραφή
  2. Ο ΑΓΡΟΤΗΣ ΠΛΕΟΝ ΜΕΤΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΕΡΣΙΝΗ ΚΑΚΟΤΥΧΙΑ ΚΑΙ ΑΦΟΥ ΑΚΟΜΑ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ ΤΟΝ ΕΛΓΑ ΠΛΕΟΝ ΦΕΤΟΣ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΟΥΤΕ ΤΑ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΑ ΟΥΤΕ ΦΑΡΜΑΚΑ ΟΥΤΕ ΛΙΠΑΣΜΑ,ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΝΑ ΒΑΛΕΙ ΠΕΤΡΕΛΑΙΟ,ΕΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟΝ ΕΦΚΑ.ΚΥΡΙΟΙ ΟΥΝ ΑΝ ΛΑΒΕΙΣ ΠΑΡΑ ΤΟΥ ΜΗ ΕΧΟΝΤΟΣ!!!ΤΟΝ ΤΕΛΕΙΩΣΑΤΕ ΤΟΝ ΑΓΡΟΤΗ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. εεεεεε Τζακρη και Σιφακη θελατε ωωωωωχχχχχχχ, μ αρεσει χα..χα..χα..

      Διαγραφή
  3. παγετος σε ροδακινα.. παγετος στα κερασια της κορυφης και του αρχαγγελου 2016... ενασ χρονο μετα ακομα πορισματα περιμενει ο κοσμος.. ποτε? υπαρχει καποιος υπευθυνοσ να μας πει.. και θελετε εμεισ καθε μηνα να πληρωνοθμε τισ ασγαλιστικεσ μας εισφορες.. απο που θα τα βρουμε οταν παθαμε ολικη ζημια..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. τσακιστε τους της επομενες εκλογες, να ψαχνουν σταυρο, ξυπνηστε κοροιδα αγροτες, καθεστε και μιλατε αγροτικα θεματα με τους συριζαιους, ξυπνηστε κοροιδα μπουμπουνες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. σωστος.. μονο για τους δημοσιους υπαλληλους.. εμας μας βλεπουν σαν εφοπλιστες

      Διαγραφή
  5. ΑΝ ΔΕΙΤΕ ΑΠΟΖΗΜΙΩΣΕΙΣ ΠΑΡΤΕ ΜΕ ΤΗΛΕΦΩΝΟ... ΧΑΧΑΧΑΧΑΧ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Έρχονται τα μοντέλα για τις φωτογραφίες όπως σε κάθε καταστροφή στις καλλιέργειες...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Όταν δίνανε τις τρελές αποζημίωσεις καλα ήτανε;;Να μαζεύατε τα λεφτά σας τότε και όχι να μου αγοράζετε Ναβάρα και τρακτέρ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News