Παρασκευή 21 Απριλίου 2017

Εμφανίστηκαν οι γονείς του κοριτσιού-Μόγλη!

Το κοριτσάκια βρέθηκε πριν λίγες μέρες γυμνή και παίζοντας με τα ζώα, σα να άνηκε στην ομάδα τους

Νέα τροπή πήρε η υπόθεση του «θηλυκού Μόγλη», όπως ονομάστηκε το κορίτσι που βρέθηκε να ζει σε μια ομάδα μαϊμούδων στο εθνικό πάρκο στο δάσος Katraniaghat στη βόρεια Ινδία.

Τώρα, ένα ζευγάρι εμφανίστηκε και υποστηρίζει ότι είναι οι γονεις της!

Το κοριτσάκια βρέθηκε πριν λίγες μέρες γυμνή και παίζοντας με τα ζώα, σα να άνηκε στην ομάδα τους. Ήταν αρκετά αδύνατη, τα μαλλιά της ήταν πολύ ατημέλητα και μέχρι των ώρα που στο σημείο έφτασε η αστυνομία, έδειχνε να νιώθει ασφαλής.

Ένα ζευγάρι Ινδών υποστηρίζει τώρα ότι το κορίτσι είναι το παιδί τους και ότι χάθηκε κατά τη διάρκεια ταξιδιού για αγορές στις 28 Μάρτιου του 2016.

Τόσο ο 45χρονος Ραμζάν Αλι Σαχ όσο και η 35χρονη σύζυγός του Ναζμά, δηλώνουν πως τότε είχαν ενημερώσει τις αρχές αλλά δεν είχαν καμία ανταπόκριση και πίστεψαν πως η κόρη τους ήταν νεκρή. Οι δύο φερόμενοι ως γονείς δείχνουν σε δημοσιογράφους φωτογραφίες του κοριτσιού και τις αφίσες που είχαν κυκλοφορήσει τότε προκειμένου να βρεθεί το παιδί. Σύμφωνα με τους ισχυρισμούς του η μικρή ονομάζεται Αλίζα, είναι περίπου δέκα ετών και οι δύο γονείς δηλώνουν έτοιμοι να υποβληθούν σε εξέταση DNA.

Οι φερόμενοι ως γονείς του κοριτσιού επιβεβαιώνουν τους ισχυρισμούς των γιατρών που την παρακολουθούν όλο αυτό το διάστημα και δήλωσαν πως έχει γεννηθεί με νοητική υστέρηση.

Σύμφωνα με την Daily Mail, η μικρή δέχτηκε επίσκεψη από τους Ραμζάν και Ναζμά, αλλά δεν έδειχνε να αντιδρά ή κάποιο σημάδι πως τους αναγνωρίζει. Οι γιατροί αρνήθηκαν να τη δώσουν και επιμένουν πως το θέμα είναι αρμοδιότητας των αρχών ενώ παράλληλα θα πρέπει να υπάρξει θετικό αποτέλεσμα στις εξετάσεις DNA.

Το νεαρό κορίτσι έχει δείξει αργά και σταθερά σημάδια βελτίωσης από τότε που την ανέλαβαν οι γιατροί, αλλά ακόμη είναι πολύ αδύναμη και δεν μπορεί να επικοινωνήσει.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News