Δευτέρα 17 Απριλίου 2017

Νεκροί πελαργοί στο Νεοχώρι: Κάηκαν ζωντανοί στα καλώδια - Οργισμένοι οι κάτοικοι του χωριού

Ένα γεγονός που προκάλεσε θλίψη στο χωριό

Οργισμένοι είναι οι κάτοικοι του Νεοχωρίου, με το θάνατο δύο πελαργών. Το άτυχο ζευγάρι ταξίδεψε πολλά μίλια, ωστόσο φτάνοντας στον προορισμό του είχε ένα τραγικό τέλος.

Σύμφωνα με μαρτυρίες κατοίκων, η ΔΕΗ αφαίρεσε τα καλάθια που ήταν τοποθετημένα στις κολώνες, με αποτέλεσμα να καούν ζωντανά τα δυο πουλιά. Ένα γεγονός που προκάλεσε θλίψη στο χωριό.

10 σχόλια:

  1. Πόσο κρίμα! Ψυχούλες μου! Πόση χαρά κάναμε όταν βλέπαμε πελαργούς... Κρίμα! Κρίμα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Τραγικό θέαμα. Πολυ στεναχωρέθηκα. Να δώσουν εξηγήσεις οι αρμόδιοι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Τραγικό έγκλημα εκ προμελέτης, είναι ο ηπιότερος χαρακτηρισμός που μπορεί ευθαρσώς να αποδοθεί στους ανεύθυνους συνεργούς της φρίκης (ΔΕΗ) αυτό δεν πρέπει επ' ουδενί λόγω να περάσει απαρατήρητο (στα ψιλά γράμματα) αλλά να αποδοθούν ευθύνες...!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Τραγικό θέαμα ειλικρινά και γω στεναχωρήθηκα έλεος απαράδεκτοι αυτο που εκαναν

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Διστυχώς η Ελληνική κρίση εχει φέρει ακόμα καί στή σκέψει μας αρνητικά επίπεδα. Εκτός από τό οικονομικό δηλαδή τη τσέπη μας εχει επηρεάσει συμπεριφορές, σκέψεις, διάλογο, λύσεις, αναλύσεις κ.λ.π. Βρισκόμαστε διστυχως συνεχως κατώτεροι τών περιστάσεων. Ειναι πολύ κρίμα γιά τά πουλιά εφτασαν μέ πολύ κόπο εδώ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Αυτοί οι αρμόδιοι που μόνο αρμόδιοι δεν είναι κρίμα πολύ κρίμα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ακριβώς μόνο αρμόδιοι δεν είναι, ντροπή τους, άσχημες εικόνες πολύ κρίμα

      Διαγραφή
  7. εαν δεν είναι αδέσποτα δεν αξίζουν τίποτε.Ζήτω τα αδέσποτα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News