Σάββατο 22 Απριλίου 2017

Πανηγύρι για τον Άη Γιώργη στους Τσάκωνες - Δείτε ΒΙΝΤΕΟ και ΦΩΤΟΡΕΠΟΡΤΑΖ αποκλειστικά στο Aridaia News

Δείτε φωτογραφίες και βίντεο αποκλειστικά στο Aridaia News

Με λαμπρότητα πραγματοποιήθηκε ο Μέγας Εσπερινός και η Λιτανεία της Ιεράς Εικόνας στον Ιερό Ναό Αγίου Γεωργίου στους Τσάκωνες το απόγευμα του Σαββάτου, παραμονή της μεγάλης Εορτής.

Αμέσως μετά πραγματοποιήθηκε πανηγύρι με παραδοσιακές μουσικές, ενώ τις εντυπώσεις έκλεψαν τα χορευτικά τμήματα του Ποντιακού Συλλόγου Χρύσας - Τσάκων - Κ. Ροδονιάς «Ο Πόντος» και του Μορφωτικού Συλλόγου Χρύσας - Τσάκων - Κ. Ροδονιάς «Μαρία Μπελιτάσιου».

Δείτε φωτογραφίες και βίντεο αποκλειστικά στο Aridaia News:








Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News