Παρασκευή 28 Απριλίου 2017

Νεκρή βρέθηκε η 6χρονη Στέλλα

Η αστυνομία εντόπισε τη σορό του παιδιού εντός κάδου απορριμάτων. Παραμένει στη ΓΑΔΑ ο πατέρας της

Τραγική εξέλιξη στην υπόθεση της 6χρονης από την Αγία Βαρβάρα, καθώς η αστυνομία την εντόπισε νεκρή και μάλιστα εντός κάδου απορριμμάτων.

Ο ίδιος δήλωσε το πρωί στους αστυνομικούς, πως σηκώθηκε το πρωί και είδε πως έλειπε το ένα από τα δύο δίδυμα παιδιά του (αγοράκι και κοριτσάκι) και συγκεκριμένα η κόρη του, η Στυλιανή, η οποία μάλιστα αντιμετωπίζει κινητικά προβλήματα.

Είπε πως είχε ξεχάσει τα κλειδιά του σπιτιού από την εξωτερική πλευρά της πόρτας και θεωρούσε ότι έγινε διάρρηξη τα ξημερώματα στο σπίτι του και άγνωστοί του έκλεψαν το παιδί… Αποφάσισε, όπως ισχυρίστηκε, να πάει τον γιο του στο σχολείο (ο οποίος φαίνεται δεν έχει αντιληφθεί κάτι) και αμέσως μετά να πάει στο Αστυνομικό Τμήμα να το καταγγείλει.

Οι αστυνομικοί που πήγαν στο σπίτι δεν ανακάλυψαν το παραμικρό ίχνος διάρρηξης και ο μόνος αναστατωμένος ελαφρά χώρος είναι αυτός του παιδικού υπνοδωματίου…

Η μητέρα των παιδιών νοσηλεύεται αυτή την περίοδο στο Τζάνειο Νοσοκομείο του Πειραιά, εξαιτίας προβλημάτων υγείας που αντιμετωπίζει. Από την Ασφάλεια κρίθηκε ως εξαιρετικά σοβαρά υπόθεση και εξαιτίας του ότι πρόκειται για εξαφάνιση παιδιού και μάλιστα μυστηριώδη, αλλά και εξαιτίας της κατάστασης του πατέρα και του γεγονότος ότι αναφέρει διαφορετικά πράγματα συνεχώς, έως και ασυνάρτητα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News