Δευτέρα 20 Μαρτίου 2017

Tεράστιο προβάδισμα η ΝΔ και πεντακομματική Βουλή

Το ποσοστό των αναποφάσιστων είναι στο 7%

Ακόμη μια δημοσκόπηση ήρθε σήμερα στο φως της δημοσιότητας και πρόκειται για την έρευνα της Pulse για την εφημερίδα «Ελευθερία του Τύπου».

Σύμφωνα με την εν λόγω δημοσκόπηση, η διαφορά κυμαίνεται στις 13 μονάδες, καθώς στην πρόθεση ψήφου με αναγωγή επί των εγκύρων ο ΣΥΡΙΖΑ συγκεντρώνει 19% και η ΝΔ 32%.

Συγκεκριμένα τα ποσοστά των κομμάτων είναι:

ΣΥΡΙΖΑ: 19%
ΝΔ: 32%
Χρυσή Αυγή: 7,5%
Δημοκρατική Συμπαράταξη: 6,5%
ΚΚΕ: 6,5%
Ένωση Κεντρώων: 2,5%
Πλεύση Ελευθερίας: 2,5%
Το Ποτάμι: 2%
ΑΝΕΛ: 2%
Λαϊκή Ενότητα: 1%
ΑΝΤΑΡΣΥΑ: 1%

Το ποσοστό των αναποφάσιστων είναι στο 7%. Παράλληλα, η συσπείρωση της ΝΔ εμφανίζεται στο 84% και του ΣΥΡΙΖΑ στο 43%.

«Συντριπτικό» είναι το προβάδισμα της ΝΔ στην παράσταση νίκης καθώς συγκεντρώνει ποσοστό 62% έναντι 18% του ΣΥΡΙΖΑ, ενώ και στην καταλληλότητα για την πρωθυπουργία ο Κυριάκος Μητσοτάκης προηγείται με 34% έναντι 19% του Αλέξη Τσίπρα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News