Παρασκευή 24 Μαρτίου 2017

Survivor: Η Σόφη Πασχάλη αποκάλυψε το "ένοχο" μυστικό του Γιώργου Αγγελόπουλου

Όλα όσα είπε για τον Ντάνο και το τι έχει συμβεί και υπάρχει αυτό το κλίμα εναντίον του!

Τις τελευταίες ημέρες οι διάσημοι του Survivor και ειδικά η Σόφη Πασχάλη, η Λάουρα Νάργες και η Ευρυδίκη Βαλαβάνη μιλούσαν συνεχώς κατά του Γιώργου Αγγελόπουλου. Κανείς από το τηλεοπτικό κοινό δεν μπορούσε να αντιληφθεί τι ακριβώς συμβαίνει και τι έχει κάνει ο Ντάνος, ώστε να υπάρχει αυτό το κλίμα εναντίον του.

Κανείς δεν έλεγε κάτι χειροπιαστό, ώστε να μπορεί να καταλάβει ο κόσμος ακριβώς τι γίνεται στην παραλία των διασήμων. Στο χθεσινό επεισόδιο, η Σόφη Πασχάλη αποκάλυψε το “ένοχο” μυστικό του Γιώργου Αγγελόπουλου, ωστόσο, το έκανε με μισόλογα.

Δείτε στο βίντεο όλα όσα είπε η ίδια και ο Γιώργος Χρανιώτης:

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News