Δευτέρα 20 Μαρτίου 2017

Ο Γιάννης Κετικίδης Υπεύθυνος Στρατηγικού Σχεδιασμού και Επικοινωνίας της ΝΟΔΕ Πέλλας

Ανακοίνωση

Έχοντας υπόψη:

1. Την πρόταση του Προέδρου της Περιφερειακής Οργάνωσης Κεντρικής Μακεδονίας για τον ορισμό Υπεύθυνου Οργάνωσης στη ΝΟ.Δ.Ε. Πέλλας.

2. Την πρόταση του Προέδρου της Νομαρχιακής Οργάνωσης Πέλλας για τον ορισμό Υπεύθυνου Στρατηγικού Σχεδιασμού & Επικοινωνίας στη ΝΟ.Δ.Ε. Πέλλας.

Αποφασίζουμε:


1. Τον ορισμό του κ. Γεωργίου Σέξτου ως Υπεύθυνου Οργάνωσης της ΝΟ.Δ.Ε. Πέλλας.

2. Τον ορισμό του κ. Ιωάννη Κετικίδη ως Υπεύθυνου Στρατηγικού Σχεδιασμού και Επικοινωνίας της ΝΟ.Δ.Ε. Πέλλας.

Με εκτίμηση
Αθανάσιος Γίδαρης Πρόεδρος ΝΟΔΕ Πέλλας
Λύσανδρος Αμιτζόγλου Γεν. Γραμματέας ΝΟΔΕ Πέλλας

5 σχόλια:

  1. Ο κατάλληλος ανθρωπος βάση σπουδών στή κατάλληλη θέση. Αυτή τή θέση σφίξτη γερά μήν τήν αφήσεις. Ειναι πολύ σιμαντική. Από αυτή τή θέση μπορείς νά κάνης τά ονειρά σου καί τίς αλμωπίας πραγματικότητα. Κράτα γερά τή θέση εισαι ο Ρονάλντο τίς Αλμωπίας στήν πολιτική.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Τι σημαίνει να κάνεις στρατηγικό σχεδιασμό; Πάντως καλό ακούγεται. Μπράβο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Γιάννη πάρε θέση για τις σαχλαμάρες που λέει ο 11.20. Ξέρω ότι είσαι σοβαρό παιδί. Μην επιτρέπεις σε νούμερα σαν τον παραπάνω να σου δημιουργούν προβλήματα ..τα βλήματα με τα σχόλιά τους

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Πολιτικοί καί σοβαρότητα; ολοι αυτοί η σοβαροί εφτασαν τή χώρα εδω πού ειναι σήμερα. Τελικά αδιαβαστος ηρθες 4:58 και λυπάμαι αλλα μού φαίνετε οτι εισαι βλήμα από κανόνι.

      Διαγραφή
    2. Γιατί ήρθα αδιάβαστος ρε παλικάρι; Επειδή διαφωνώ με τις υπερβολές του τύπου: «είσαι ο Ρονάλντο και λοιπές παπαριές»
      Και από πού και ως πού ο Κετικ έφερε την Ελλάδα σε αυτό το χάλι; Πας καλά; Αν δεν μπορείς να καταλάβεις ένα σχόλιο μη το σχολιάζεις. Άστο

      Διαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News