Τετάρτη 22 Μαρτίου 2017

Πυροβολισμοί έξω από το βρετανικό κοινοβούλιο - Μία νεκρή

Τουλάχιστον μία γυναίκα έχει χάσει τη ζωή της από την τρομοκρατική επίθεση

Δύο άνθρωποι δέχτηκαν πυρά έξω από το κοινοβούλιο της Βρετανίας και το κτίριο έχει αποκλειστεί, δήλωσε αξιωματούχος του Ουεστμίνστερ, όπως μεταδίδει το πρακτορείο ειδήσεων Reuters.

Νοσοκόμοι εθεάθησαν να προσφέρουν φροντίδες σε δύο ανθρώπους μέσα στον περίβολο του κτιρίου.

Νωρίτερα ακούστηκαν ισχυροί κρότοι έξω από τη Βουλή. Αστυνομικοί εθεάθησαν να τρέχουν προς την έξοδο της Βουλής, όπως αναφέρει το protothema.gr.

Δημοσιογράφος του Reuters είδε τουλάχιστον δώδεκα ανθρώπους τραυματισμένους στη γέφυρα του Ουεστμίνστερ, κοντά στο κοινοβούλιο, ενώ ένα αυτοκίνητο έχει προσκρούσει στο φράχτη, χωρίς ακόμα να υπάρχουν πληροφορίες για συμμετοχή του στην επίθεση.

Μία νεκρή από την τρομοκρατική επίθεση
Τουλάχιστον μία γυναίκα έχει χάσει τη ζωή της από την τρομοκρατική επίθεση στο Λονδίνο, όπως επιβεβαίωσε η βρετανική Αστυνομία.

Υπενθυμίζεται πως έχει σημάνει συναγερμός στο Λονδίνο, καθώς δύο άνθρωποι δέχτηκαν πυρά έξω από το κοινοβούλιο της Βρετανίας και το κτίριο έχει αποκλειστεί.

2 σχόλια:

  1. Στο τέλος θα έχει καμία δεκαριά νεκρούς.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Αυτή είναι η παγκοσμιοποίηση!!! Καλά να πάθετε κουφάλες Ευρωπαίοι!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News