Δευτέρα, 20 Μαρτίου 2017

Το νέο Δ.Σ. του Συλλόγου Ποντίων Έδεσσας «Ο Άγιος Θεόδωρος Γαβράς»

Ανακοίνωση

Έπειτα από τη Γενική Συνέλευση του Συλλόγου Ποντίων Έδεσσας «Ο Άγιος Θεόδωρος Γαβράς» που πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη 1 Μαρτίου 2017 στο εντευκτήριο του Συλλόγου, το νέο διοικητικό συμβούλιο που προέκυψε, συγκροτήθηκε σε σώμα ως εξής:

Πρόεδρος: Γαβριηλίδης Ιωάννης
Αντιπρόεδρος: Μωυσιάδου Κυριακή
Γραμματέας: Κιοσκερίδου Πηνελόπη
Ταμίας: Ζουμή Ειρήνη
Έφορος: Ασλανίδου Ειρήνη
Μέλος: Χουϊαρίδου Κυριακή
Μέλος: Χαραλαμπίδης Γεώργιος

Το νεοεκλεγέν Δ.Σ. δεσμεύεται να υπηρετήσει με σεβασμό την παράδοση και να συμβάλλει στην πραγματοποίηση των σκοπών του καταστατικού του Συλλόγου.

Με τιμή,
Το Δ.Σ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News