Παρασκευή 24 Μαρτίου 2017

Ο Δήμος Σκύδρας συμμετέχει στην «Ώρα της Γης»

Ανακοίνωση

Στις πρωτοβουλίες και στις εκδηλώσεις που έχουν ως κοινό παρονομαστή την προώθηση κι ενδυνάμωση ενεργειών για την προστασία του περιβάλλοντος εντάσσεται και η παγκόσμια περιβαλλοντική δράση με τον τίτλο η «Ώρα της Γης». 

Στο πλαίσιο, λοιπόν, υλοποίησης της συγκεκριμένης δράσης καλούνται πολίτες και φορείς, μέσω του Παγκόσμιου Ταμείου για τη Φύση(W.W.F), το Σάββατο 25 Μαρτίου 2017 και για μια ώρα, δηλαδή από τις 20:30΄έως τις 21:30΄ να σβήσουν τα φώτα στους χώρους τους, λαμβάνοντας φυσικά υπόψη θέματα πρόληψης κι ασφάλειας.

Ο Δήμος Σκύδρας δίνει και φέτος το «παρών» προγραμματίζοντας τη διακοπή του δημοτικού φωτισμού στις κεντρικές οδούς, Εθνικής Αντίστασης και Μεγάλου Αλεξάνδρου, της πόλης της Σκύδρας. Σημειωτέον πως ο εξωτερικός φωτισμός του Δημαρχείου, λόγω της θρησκευτικής κι εθνικής γιορτής της 25ης Μαρτίου, θα παραμείνει ανοιχτός, σε αντίθεση με τις προηγούμενες φορές που δεν υπήρχε χρονική ταύτιση.

Η «Ώρα της Γης» είναι μιας πρώτης τάξεως αφορμή για όλους μας ώστε να εφαρμόσουμε στην καθημερινότητά μας την ορθολογική χρήση της ηλεκτρικής κι όχι μόνον ενέργειας που παράγεται από μη ανανεώσιμες και μη αειφόρες φυσικές πηγές συμβάλλοντας ατομικά και συλλογικά στην προστασία κι αναβάθμιση του περιβάλλοντος.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News