Δευτέρα 20 Μαρτίου 2017

Συνάντηση της Δημάρχου Σκύδρας με τον Αντιπρόεδρο του ΕΛ.Γ.Α. Αθανάσιο Ζαννιά

Συνάντηση της Δημάρχου Σκύδρας Κατερίνας Ιγνατιάδου με τον Αντιπρόεδρο του ΕΛ.Γ.Α. Αθανάσιο Ζαννιά

Τον Αντιπρόεδρο του Οργανισμού των Ελληνικών Γεωργικών Ασφαλίσεων (ΕΛ.Γ.Α.) Αθανάσιο Ζαννιά υποδέχθηκε τη Δευτέρα 20-3-2017,στο γραφείο της, στο Δημαρχείο, η Δήμαρχος Σκύδρας Κατερίνα Ιγνατιάδου με συνεργάτες της κι εκπροσώπους των αγροτών. Στη συνάντηση συμμετείχε ο Βουλευτής Πέλλας Γιάννης Σηφάκης.

Η Δήμαρχος καλωσορίζοντας τον κ. Ζαννιά εξέφρασε την ικανοποίησή της για την επίσκεψή του σ΄έναν κατεξοχήν αγροτικό δήμο και σε μια ευρύτερα γεωργοκτηνοτροφική περιοχή με πολλά όμως προβλήματα, όπως χαρακτηριστικά τόνισε. Έθεσε ζητήματα, όπως της άδικης αξιολόγησης των εκτιμήσεων των ζημιών των παραγωγών, την άμεση καταβολή των αποζημιώσεων, την αλλαγή του κανονισμού των ΕΛ.Γ.Α., όπου απαιτείται, ώστε να γίνει πιο δίκαιος κι αντικειμενικός. Ζητήματα, δηλαδή, σημαντικά και τα οποία, μεταξύ των άλλων, έχει καταθέσει εγγράφως ο Δήμος Σκύδρας.

Επισήμανε την αναγκαιότητα και τη σπουδαιότητα της συνέχισης του κύκλου αυτών των συζητήσεων και των διαβουλεύσεων προκειμένου μέσα από τη γόνιμη συνεργασία και σ΄εύλογο χρονικό διάστημα να οριστικοποιηθούν οι λύσεις που θα οδηγήσουν σ΄ένα βιώσιμο, αειφόρο κι αποτελεσματικό πρωτογενή τομέα.

Τη Δήμαρχο πλαισίωσαν κι έλαβαν μέρος στο διάλογο οι συνεργάτες της αιρετοί: Γιάννης Θεοδοσίου, Θεμιστοκλής Κρητίδης, Μιχάλης Μέγας, Μαγδαληνή Παπαδοπούλου, Θάνος Σπανός, Νίκος Χατζηιωαννίδης, Γιώργος Χρυσαφίδης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News