Δευτέρα, 20 Μαρτίου 2017

Ελαιοχρωματισμός του κτιρίου της Μαθητικής Εστίας Αριδαίας

ΕΛΑΙΟΧΡΩΜΑΤΙΣΜΟΣ ΤΟΥ ΚΤΙΡΙΟΥ ΤΗΣ ΜΑΘΗΤΙΚΗΣ ΕΣΤΙΑΣ ΑΡΙΔΑΙΑΣ

Εργασίες συντήρησης και επισκευής πραγματοποίησε ο Δήμος Αλμωπίας στη Μαθητική Εστία Αριδαίας, στις οποίες συμπεριλαμβάνεται ο ελαιοχρωματισμός εσωτερικά και εξωτερικά του κτιρίου.

Συγκεκριμένα, το κτίριο παρουσίαζε σοβαρές φθορές και υπήρχαν σοβαρά ζητήματα με την υγρασία. Ο Δήμος Αλμωπίας παρενέβη και άλλαξε την εικόνα αυτού του κτιρίου, που φιλοξενεί μαθητές από ολόκληρη την Αλμωπία.

Στόχος του Δήμου Αλμωπίας είναι να παρέχει έναν χώρο φιλόξενο στους μαθητές της επαρχίας μας, οι οποίοι αξίζουν να απολαμβάνουν τις καλύτερες δυνατές υπηρεσίες.

Η συνολική προϋπολογιζόμενη δαπάνη του έργου ανέρχεται σε 11.998 ευρώ.Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News