Δευτέρα 27 Μαρτίου 2017

Υπευθυνότητα ζητούν οι Πρόεδροι από το Δημοτικό Συμβούλιο Αλμωπίας - Κραυγή αγωνίας για την άρδευση

ΣΥΣΚΕΨΗ ΤΟΥ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΑΛΜΩΠΙΑΣ κ. ΔΗΜΗΤΡΗ ΜΠΙΝΟΥ ΜΕ ΤΟΥΣ ΠΡΟΕΔΡΟΥΣ

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Συνάντηση εργασίας με τους Προέδρους των Δημοτικών και Τοπικών Κοινοτήτων πραγματοποίησε ο Δήμαρχος Αλμωπίας κ. Δημήτρης Μπίνος το βράδυ της Δευτέρας. Στη σύσκεψη συμμετείχαν επίσης ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου κ. Σίμος Σωτηριάδης, οι Αντιδήμαρχοι κ.κ. Γιώργος Τσιμτσιρίδης, Στέφανος Αβραμίκας, Χρήστος Γεωργίου, Γιώργος Χατζηγιαννίδης και Γιώργος Γούδης και ο Πρόεδρος της ΔΗ.Κ.Ε.Α. κ. Κώστας Ζαχαριάδης.

Σκοπός της συνάντησης ήταν η ενημέρωση των Προέδρων γύρω από σημαντικά ζητήματα λειτουργίας του Δήμου Αλμωπίας, όπως η καθημερινότητα και η αρδευτική περίοδος που βρίσκεται προ των πυλών.

Οι Πρόεδροι στην πλειοψηφία τους ζήτησαν από το σύνολο των Δημοτικών Συμβούλων να δείξουν υπευθυνότητα, καθώς όλες αυτές οι καθυστερήσεις και οι αναβολές οδηγούν σε ταλαιπωρία των πολιτών. Όπως είπαν, πλησιάζει ο καιρός της άρδευσης και θα πρέπει το Δημοτικό Συμβούλιο να λάβει αποφάσεις σχετικά με τις συντηρήσεις αρδευτικών γεωτρήσεων, τον ορισμό υδρονομέων και άλλα σοβαρά ζητήματα που δεν μπορούν να περιμένουν.

Ο Δήμαρχος ενημέρωσε τους Προέδρους ότι την ερχόμενη Παρασκευή Συνεδριάζει το Δημοτικό Συμβούλιο με πολύ σημαντικά ζητήματα όπως η καταβολή των προνοιακών επιδομάτων η οποία καθυστέρησε σημαντικά εξαιτίας της έλλειψης απαρτίας της προηγούμενης Συνεδρίασης και της γενικότερης κατάστασης, καθώς επίσης και η επιστροφή της λαϊκής αγοράς στο κέντρο της Αριδαίας. Όπως είπε, η Δημοτική Αρχή πορεύεται τηρώντας με απόλυτο τρόπο τη νομιμότητα και αυτές τις ώρες θα πρέπει ο καθένας να αναλογιστεί το βάρος της ευθύνης απέναντι στους πολίτες που εκλέγουν τους εκπροσώπους τους με σκοπό να γίνει καλύτερη η καθημερινότητά τους. 

*Παρόντες ήταν οι Πρόεδροι Αριδαίας Γρηγόρης Ταρασίδης, Εξαπλατάνου Νίκος Χατζηανδρέου, Βορεινού-Πευκωτού-Νεοχωρίου Βασίλης Ματζηρίδης, Γαρεφείου Γιώργος Μάρκου, Χρυσής Δημήτρης Ιασωνίδης, Δωροθέας Κρυστάλλης Καμαριέρης, Ορμάς Χρήστος Μήνου, Χρύσας-Τσάκων-Ροδονιάς Δήμος Δέλιος, Μεγαπλατάνου Γιάννης Αντωνίου, Θεοδωρακείου Δημήτρης Σουγάρης, Αλώρου Δημήτρης Παπαδόπουλος, Πιπεριάς Γιάννης Μπαρμπαγιάννης, Νερομύλου-Προδρόμου Τάσος Μαλλιαρός, Ίδας Γιάννης Βένου, Κωσταντίας Αντώνης Κωνσταντινίδης, Σαρακηνών-Κορυφής Χρήστος Παππάς, Φούστανης Λάζαρος Γαρατίδης, Αρχαγγέλου Διονύσης Δρένος, Σωσάνδρας Νίκος Μήντσης, Μηλιάς-Ριζοχωρίου Γιάννης Καρφιτσόπουλος, Λουτρακίου Γιάννης Μποτσφάρης, Αψάλου Κώστας Βασιλειάδης, Προμάχων Μαρία Γιουρούκη, Λυκοστόμου Σοφία Αλεξίου. 








3 σχόλια:

  1. Ποτε θα καταλαβετε οτι είναι θέμα αρχηγού και όχι παιχτών. Αν δεν εχεις καλό μαέστρο η ορχήστρα σφυρίζει όπως θέλει ...Αρα ο Μπινός είναι άσχετος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Μπίνος βόδι οχι Μπινός, καί οσο γιά τό σχόλιο σου, οι θεωριες σου αλλού, ο Δημαρχος ειναι δυναμη και απ τους ποιο ενεργητικούς πού πέρασαν ποτέ, κάτι μαιμούδες σάν καί σένα τούς εχει γιά πρωινό.

      Διαγραφή
    2. Απο λεκτικο επιπεδο σκιζεις και παιρνεις στο λαιμο σου και τη δημοτικη αρχη.καλη σου μερα!!!!!!

      Διαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News