Τετάρτη 1 Μαρτίου 2017

Ξέρετε πόσα χρήματα έπαιρνε μηνιαίως η Τερέζ στους «Μεν και Δεν» (ΒΙΝΤΕΟ)

"Έπαιρνε κανονικά μεροκάματο, βέβαια. Τον πρώτο χρόνο έπαιρνε 10 χιλιάδες δραχμές το μήνα και μετά τον δεύτερο έπαιρνε 20 χιλιάδες, είχε 100% αύξηση"

«Κι επειδή δεν μπορούσαν να τα δίνουν μαύρα, κόβανε στο δελτίο το δικό μου…».

Στην εκπομπή La Biri Biri έδωσε συνέντευξη η Άννα Κουρή, η οποία αποκάλυψε μετά από πάρα πολλά χρόνια πως το “Τερεζουλίνι” στους “Μεν και Δεν” έπαιρνε 10 χιλιάδες δραχμές το μήνα για τον πρώτο χρόνο, ενώ τον δεύτερο έπαιρνε 20 χιλιάδες.

«Έπαιρνε κανονικά μεροκάματο, βέβαια. Τον πρώτο χρόνο έπαιρνε 10 χιλιάδες δραχμές το μήνα και μετά τον δεύτερο έπαιρνε 20 χιλιάδες, είχε 100% αύξηση. Κι επειδή δεν μπορούσαν να τα δίνουν μαύρα, κόβανε στο δελτίο το δικό μου, οπότε έπαιρνε και ΙΚΑ. Δεν μπόρεσε, βέβαια, να το χρησιμοποιήσει γιατί να πάω το σκυλί στο ΙΚΑ ήταν… δύσκολο», είπε η Άννα Κουρή.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News