Τετάρτη 22 Μαρτίου 2017

Η Ακαδημία του Απόλλωνα Κρ. Βρύσης και πάλι πρωτοπόρα στην αναβάθμιση της αθλητικής μας παιδείας!

Παρουσίαση – ενημέρωση για τα παιδιά, τους γονείς και τους προπονητές Δημήτρη Βοτάρη και Γιώργο Γάτσο της Ακαδημίας

Η ΑΚΑΔΗΜΙΑ ΑΠΟΛΛΩΝΑ ΚΡΥΑΣ ΒΡΥΣΗΣ και πάλι πρωτοπόρα στην αναβάθμιση της αθλητικής μας παιδείας!

Την περασμένη Τετάρτη 15 Μαρτίου η ΑΚΑΔΗΜΙΑ ΑΠΟΛΛΩΝΑ διοργάνωσε μία πολύ ενδιαφέρουσα παρουσίαση – ενημέρωση για τα παιδιά, τους γονείς και τους προπονητές Δημήτρη Βοτάρη και Γιώργο Γάτσο της Ακαδημίας, πάνω στις Α΄ βοήθειες και τον τρόπο λειτουργίας και χρήσης του απινιδωτή, που πρόσφατα απέκτησε η ΑΚΑΔΗΜΙΑ μας μετά την δωρεά του από γονέα.

Έτσι στον χώρο των αποδυτηρίων του περιφερειακού δημοτικού γηπέδου όπου πραγματοποιήθηκε η συγκέντρωση, η γιατρός κ. Βασιλειάδου Έλλη και η νοσηλεύτρια κ. Αβραμίδου Αναστασία του Κ.Υ. Κρύας Βρύσης προσέφεραν τις χρήσιμες γνώσεις τους σε όλους τους παρευρισκόμενους. Παρόντα φυσικά και τα μέλη της διοίκησης της ΑΚΑΔΗΜΙΑΣ που μαζί με το radio gallery και τον Νίκο Ποργουτζίδη ανέλαβαν την πρωτοβουλία της διοργάνωσης αυτής της όμορφης και χρήσιμης ενημέρωσης.







11 σχόλια:

  1. Μπραβο σας, ειστε ομαδα προς παραδειγμα, μακαρι να ακολουθησουν κι αλλες ομαδες τη σωστη δουλια που κανετε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΤΕΛΙΚΑ ΓΙΝΕΤΕ ΣΩΣΤΗ ΔΟΥΛΙΑ, ΤΑ ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΟΛΟΥ ΤΟΥ ΥΓΙΟΥΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΟΥ ΚΟΣΜΟΥ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Έτσι είναι , μπράβο σε όλα τα στελέχη της ακαδημίας , όταν δεν ασχολείται η πολιτική και το προσωπικό συμφέρον σε ομάδες θα έχουμε πάντα θετικά πράγματα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Πάντα κάντε καμία ένσταση και αφήστε τα αυτά

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Οπου χρειάζεται θα γίνονται και οι ενστάσεις ! Ηδη θα κερδιθει και αυτη που εγινε στο παιδικο με τους Μπεμπηδες ! Επιτελους να εφαρμόζοντεβοι οι κανονες που τους αποδεχομαντε ολες οι ομαδες στην αρχη του πρωταθληματος ! Και η Ακαδημια γνωριζει πολυ καλα ποιο ειναι το δικαιο της γιαυτο και το διεκδικεί ! Δεν θα γινουμε ζουγκλα οτι θελει ο καθενας !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. μπραβο ρε Ακαδημια, μπραβο και σε σενα ρε Βοταρη, παντα επιτυχιες και μακρια απ τα λαμογια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ΑΠΟ ΑΡΙΔΑΙΑ ΡΕ ΜΑΓΚΕΣ ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ, ΝΑ ΜΑΘΑΙΝΟΥΝ ΚΑΠΟΙΟΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Αντε Απολλωναρα αν συνεχισετε ετσι σε λιγα χρονια θα στελεχωνεται μονο απο τοπικους παικτες! Καλη επιτυχια

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. μακάρι να βγουν ταλέντα,να επιστρέψει η Αναγέννηση Β εθνικη να παίρνει παικτες απο κοντά.όχι από μακριά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Εσύ ρε 9:03 είσαι ότι νά ναι ! Έχεις τόσες Ακαδημίες στα Γιαννιτσά θα πάρεις από τον ΑΠΟΛΛΩΝΑ ! Δεν δίνουμε σε μικρές ομαδες παίκτες ! χα χα χα

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News