Πέμπτη 23 Μαρτίου 2017

Αριδαία: Περίπτερο εμποδίζει την ορατότητα των οδηγών (ΦΩΤΟ)

Θεωρούμε ότι θα είναι καλό από τις αρμόδιες υπηρεσίες του Δήμου Αλμωπίας να προβούν σε όλες τις νόμιμες ενέργειες

Απορία σε αρκετούς συμπολίτες μας προκαλεί η παρουσία περιπτέρου στην οδό Παύλου Μελά, μπροστά από το Κέντρο Υγείας Αριδαίας.

Και αυτό γιατί, εδώ και αρκετά χρόνια παραμένει κλειστό ωστόσο συνεχίζει να εμποδίζει την ορατότητα των οδηγών μιας και βρίσκεται ακριβώς πάνω στη διασταύρωση. Μάλιστα, πέρα από τον όγκο που καταλαμβάνει, οι ιδιοκτήτες έχουν τοποθετήσει και τέντες, με αποτέλεσμα να αυξάνει ακόμα περισσότερο την επικινδυνότητα των οδηγών, οι οποίοι πολλές φορές αναγκάζονται να… ρισκάρουν για να διασχίσουν το δρόμο καθώς δεν έχουν ορατότητα.

Θεωρούμε ότι θα είναι καλό από τις αρμόδιες υπηρεσίες του Δήμου Αλμωπίας να προβούν σε όλες τις νόμιμες ενέργειες όσον αφορά αυτή την περίπτωση αλλά και διάφορες άλλες με περίπτερα που παραμένουν κλειστά εδώ και χρόνια.

15 σχόλια:

  1. Ας κάνουν κάτι πρώτα για τα παρκαρισμένα αυτοκίνητα μπροστά στην εθνική τράπεζα που είναι πιο εύκολο κ μετά ας βγάλουν και το περίπτερο... πηγαίνοντας από τη πλατεία Αγγελη Γατσου προς τον κεντρικό δρόμο για Θεσσαλονίκη, όταν φτάνεις στη διασταύρωση μπροστά στη τράπεζα ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ορατότητα απο αριστερά επειδή παρκάρουν ΟΛΟΙ ΠΑΡΑΝΟΜΑ μπροστά στην εθνική... κάνεις στο σταυρό σου και βγαίνεις... και ας μη σχολιάσω για τα παρκαρισμένα αυτοκίνητα στη κυκλική πορεία... μ αρέσει που κάνανε και ανάπλαση της πλατείας και δήθεν δε θα πάρκαρε κανείς εκεί... γενικά στους δρόμους της Αριδαίας επικρατεί ένα ΜΠΑΧΑΛΟ !!! πρώτα φταίνε οι ανεγκέφαλοι που παρκάρουν όπου βρουν και μετά η αστυνομία που είναι ΑΝΥΠΑΡΚΤΗ σ αυτό το θέμα.... ας βγουν μια μέρα να τους γράψουν όλους !! μόνο στην Αριδαία συμβαίνει αυτό !!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ακριβως το ιδιο σκεφτομουν να γραψω κι εγω! η κατασταση με τα διπλοπαρκαρισμενα εχει καταντησει αηδια, οπως και μ αυτος που δεν καταλαβαινουν σε ποιο μηνα πρεπει να παρκαρουν δεξια και σε ποιον αριστερα!

      Διαγραφή
    2. Προσυπογράφω όσα λες 11.27 εκτός από το σημείο που λες «ας βγουν μια μέρα να τους γράψουν όλους» Έγώ λεω ότι κάθε μέρα πρέπει να ελέγχουν τους διποτριπλπαρκαρισμένους και να δίνουν κλήσεις. Ο Ελληναράς καταλαβαίνει μόνο όταν του βάζουν χέρι στην τσέπη του

      Διαγραφή
  2. Σωστές παρατηρήσεις κύριε Βαφειάδη μπράβο σας.Το ίδιο θα πρέπει να κάνετε και την υποβάθμιση της πόλης απ τα αδέσποτα.Σήμερα περιμέναμε 20 λεπτά σε είσοδο πολυκατοικίας να διώξει κάποιος 2 ξαπλωμένα αδέσποτα για να μπορέσουμε να μπούμε.Είναι δυνατόν?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Κ.βαφειαδη να βγεις κ να τραβήξεις φωτογραφία και τα παράνομα παρκαριζμενα αυτοκίνητα το περίπτερο ήξερες να το βγάλεις φωτογραφία..η αστυνομία στιν αριδαια δεν κάνει τίποτα απολύτως..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΑΝ ΕΧΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΣΤΗΝ ΟΙΚΟΓΕΝΙΑ ΚΑΠΟΙΟ ΚΕΝΟ, ΦΩΝΑ ΤΗΝ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΝΑ ΣΤΟ ΛΥΣΕΙ ΡΕ ΠΑΠΑΡΑ.

      Διαγραφή
    2. εσενα 2.25 σιγουρα σ ενοχλει και που κλανει η γυναικα σου.

      Διαγραφή
  4. Enw h lakouves kai h skoni poy sikonete den empodizei tous odigous .... Kai opos leei kai o filos parapano gia ta adespota oxi mono pou kimounte pantou kai ormane kai pandou kante kati pia ............

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. και οταν καποιοι αστυνιμικοι γνωμοδοτουσαν αρνητικα καποι εδιναν αδεια ψαξτε το

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΤΗς λακούβες που έχουμε σπάσει τα αμάξια μας πότε θα της βγάλεις φωτογραφίες;;Το περίπτερο σε μάρανε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. λογαριασμο θα σε δωσουμε παλιομαλακα, υπαλληλοι σου ειναι? αντε και γ..... που θα κανεις και υποδειξεις γιδαρα.

      Διαγραφή
    2. Η επιχειρηματολογία σου με ξεπερνά όρθιο βλήμα 9.01 θα κάνω αυτό που μου εύχεστε στην γυναίκα σου !!Να περάσει παρακαλώ

      Διαγραφή
    3. 3.49 ΜΕ ΤΟ ΣΥΜΠΑΘΙΟ ΔΗΛΑΔΗ ΑΛΛΑ ΔΕ ΠΑ ΝΑ ΣΠΑΣΕΙΣ ΚΑΙ ΤΑ ΜΟΥΤΡΑ ΣΟΥ ΡΕ ΒΛΗΜΑ, ΠΟΥ ΘΑ ΤΟΥΣ ΠΕΙΣ ΚΑΙ ΤΙ ΘΑ ΓΡΑΦΟΥΝ ΜΟΥΣΧΑΡΕ

      Διαγραφή
    4. αυτός ο 3.49 σού λέει Σταύρο τί νά κάνεις; ρώτα τον εχει κι αλλον μαλάκα σάν κι αυτόν το σπίτι του;σιγά μή βγάλουμε κ εσένα οταν χέζεις ρέ φίλε.ρε κάτι όργια.

      Διαγραφή
  7. ΜΟΥ ΚΑΝΕΙ ΕΝΤΥΠΩΣΗ ΠΟΙΟΣ ΕΔΩΣΕ ΑΔΙΑ ΝΑ ΣΤΕΙΘΕΙ Σ ΑΥΤΟ ΤΟ ΜΕΡΟΣ, ΕΓΩ ΠΟΥ ΠΕΡΝΩ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΤΡΕΜΩ ΠΩΣ ΘΑ ΒΓΩ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News